а шо ВАГівські мотори не такі як інші? вони ніколи не беркть масло?nazikey писав: то мотори ваговскі.
це типу як один власник 6ти циліндрової БМВ 90 року мені свистів " масла не бере ні грама, то ж німець"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а шо ВАГівські мотори не такі як інші? вони ніколи не беркть масло?nazikey писав: то мотори ваговскі.
воно по трасі 8 жере якшо чуть більше 100 їхати.. якусь фантастику говориш.nazikey писав: бортовий по витраті показував від 8-9,2 л/100 км
я хз, я б її зараз вже не продававBOXER писав: нашо ти продавав машину, не підібравши заміну
я тоже. в колеги октавія 2004 року, з мотором 2.0 8в, 115 конів. неможе машина жерти менше чим пише в тех характеристиках. виробники це відразу би скоректували в свою користь шоб продати побільше машин :))nazikey писав: Бо я говорю про простий, старенький ваговский 2,0.
ну як все є в темі:cdrom писав: b_andriy, а можеш більш конкретно описати вимоги, а то я перечитую тему вибірково і не нахожу
то ти зарядив сильноb_andriy писав: опеля я так поняв всі тарахкотять після 100-150 і ше там гемор з твінпортом
так, так...ми з Боксером якраз в одній черзі за твінпортами стоялиb_andriy писав: опеля я так поняв всі тарахкотять після 100-150 і ше там гемор з твінпортом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей