Читав цікаву статистику що в 70-х нафта коштувала 3$/барель(160л), а тепер недавно дойшла до 100$/барель правда на даний момент впала до 88$/барель, так що не переживайте нафтопродукти і далі будуть дорожчати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І причому вже давно !!!Dj kvass писав:хтось цілу країну має за лохів
Вона то дорожчає, то трохи падає, але все одно тенденція до подорожчання, наприклад в 2004р. нафта коштувала близько 50$/барель.Dj kvass писав:Всеодно вона дорожчає якось не пропорційно, тобто я розумію якщо нафта скочила на 3% то бенза тоже так має?
Екологи наїхали ???Yelik писав:(Як ви думаєте чому ОПЕК обмежує видобуток нафти ?)
Олег які екологи? Якщо видобувається менше ніж треба, тоді виникає дефіцит, а при ньому що? правильно ціна ростеz@k писав:Екологи наїхали ???
neznajy jak v evropi,ale v anglii £1.05-benz,£1.06-07 diessel!ja neznajy jakuu tam zaraz y nas kyrs fynta?ale vse vumiryetsa v zarplatax!?Yelik писав:2Є/1л дойшло
Курс Фунта в Україні згідно http://organizations.finance.ua/ua/info ... rency/cash 9,9-10,3грн., тобто бензин коштує орієнтовно 10грн./1лroman писав:neznajy jak v evropi,ale v anglii £1.05-benz,£1.06-07 diessel!ja neznajy jakuu tam zaraz y nas kyrs fynta?ale vse vumiryetsa v zarplatax!?
повністю погоджуюсь!Dj kvass писав:Всеодно вона дорожчає якось не пропорційно, тобто я розумію якщо нафта скочила на 3% то бенза тоже так має? а внас зразу на 10% хтось цілу країну має за лохів!
andrew писав:Dj kvass не може так бути..бо це вхідна ціна(гола!!) дорожчає на 3%, а транспортування її до нас також зросло, от і маєш, це вже не кажучи про ріст відрахування у фонди, зарплати і т.д.
А перекачати нафту з Сибіру за 5тис.км, ти не враховуєш?Lui писав:то до чого ж тут ріст цін на транспортування...?
про ОПЕК я хотів сказати взагальному не розпилюючись на конкрені країни!Yelik писав:А перекачати нафту з Сибіру за 5тис.км, ти не враховуєш?
Звідки ти взяв такі порівняльні відсотки і яке ти взагалі паливо мав на увазі ?Lui писав:В нас ще є проблема: "глибина переробки" - коли закордоном процент переробки(не росія ) 93-98% процентів, то в нас 70-80% (недавно читав про дрогобицький то там взагалі 65-68% ) от і виходе що ми платимо за те що комусь просто впадло витрачати гроші на модернізацію(які закладені в ціну) і зменшення затрат на виробництві
Та що ти тої перекачки вчепився? Є важливіші причини чому пальне дорожчає і перекачка не стоїть на 1-ому місці(але і не на останньому). Крім того бензин дорожчає через кілька місяців як подорожчала нафта, хоча ніхто не каже що мало спекулянтів (особливо в нас) які наживаються на пальному.Lui писав:А от про перекачку можна мені пояснити подетальніше: як вона впливає на ріст ціни на бензин?
хороші часи були...Максимальна ціна на бензин А-95 складе 4,95 грн/літр
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей