пробіг 106 801км
треба помаленько задумуватись про потужнішу і прожорливішу машину, щоб тут на форумі *уважали*

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так він і буде розказувати...його ж возять на роботу регулярноweber писав: wazzup, ну от, хай hrdrive і надалі розказує як з Винник класно таксувати щодня
hrdrive писав: кожного дня 30 км в один бік
а потім підмахують інших типу *в тебе пробіг 10тис в рік*, чо ти так мало їздишhrdrive писав: кожного дня 30 км в один бік
10 тис/рік то ше норм пробіг))wazzup писав: а потім підмахують інших типу *в тебе пробіг 10тис в рік*, чо ти так мало їздиш
буш продавав то свисни, є інтерес до 308wazzup писав:сьогодні 3 роки машинці
пробіг 106 801км
треба помаленько задумуватись про потужнішу і прожорливішу машину, щоб тут на форумі *уважали*![]()
![]()
а з чого ти взяв що вона літня??? ти її заливав ще літом???wazzup писав: ду сьогодні додому, на бортовому -6С, а в мене літня солярка, і нічо
я за неї більше не візьму, коли буду подавати, тому я як щирий українець ше так 100К на ній проїдуpikach00 писав: Продай за 10к
заливав ще тижні 3 тому, коли сніжинки ше не малювалиcrush писав: а з чого ти взяв що вона літня??? ти її заливав ще літом???
не переймайся...вони вже тоді були готові ....вона би вже загуслаwazzup писав: заливав ще тижні 3 тому, коли сніжинки ше не малювали
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей