majestic писав: де його можна взяти у Львові? как гаварітса пасматреть паглядеть
Не знаю, я через нет брав на подарунок але декілька днів мав можливість з двома кататися.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
majestic писав: де його можна взяти у Львові? как гаварітса пасматреть паглядеть
MAECTP0 писав:sapphir писав: там максимум 120 по діагоналі
може навпаки: 85 по вертикалі й 12- - горизонталі.majestic писав: приблизно 85 градусів по горизонталі
мій бестижий має 120 й вистарчає. охоплює передні крила майже від стойок.
А де брав і скільки часу доставляли?sapphir писав: я через нет брав
Yuzer писав:А де брав і скільки часу доставляли?sapphir писав: я через нет брав
sapphir писав: G1W тимчасово нема але думаю скоро з`являться
Знімається швидко - тягнеш в сторону водія а потім вниз. Є один мінус - кабель живлення підєднюється безпосередньо до регіка і кожен раз треба виймати/запихати - зручніше коли живлення до кріплення підходить а регік його отримує вже від кріплення. В такому випадку дріт живлення постійно виймати не треба - але з такою фішкою обмежена кількість варіантів корпуса.TOTAL_55 писав:sapphir, він з кріплення швидко знімається? так щоб на ніч знімати?
t309 писав:який на даний момент самий крутий регік? є вже моделі з доданковою віносною камерою і з фул хд на обох камерах?
ось нормальнийt309 писав:який на даний момент самий крутий регік? є вже моделі з доданковою віносною камерою і з фул хд на обох камерах?
veresen писав:!!!! НАРОД !!!!
Є можливість організуватись на суботу-неділю на Драгобрат
Хто 100% за відпишітся на протязі дня!!!
http://ru.snow-forecast.com/resorts/Drahobrat/6day/top
за таку ціну навряд шось якісне буде. Це моя особиста думка. Вже хтось писав і я також погоджуюсь, шо дешевше 130-150 баксів очікувати якісного і надійного даремно...Святослав писав: а ціну мені обіцяють 420 грн.
Святослав писав:Підкажіть щодо даної моделі відеореєстратора, а саме: Falcon HD29-LCD почитав підгуки, в ту ціну пишуть шо цей найкращий варіант. От відео в день - а ціну мені обіцяють 420 грн. можливо хтось дешевше зробить? Дуже потрібна порада знаючих, дякую.
Якщо я не помиляюсь, то це типу такий самий просто Noname http://aukro.ua/videoregistrator-k-6000 ... 86255.html (тобто начинка ідентична, якщо там ЦП Novatek стоять).Святослав писав: Falcon HD29-LCD
Складно знайти пристойний, хоча у самого "Китаясан", проте досить достойно знімає, а вночі вкрай рідко пересуваюся.Святослав писав: Бюджет до 50 у.о.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей