Скоріш за все стерся брелок , тре його прошити наново. Можу рішити тел. 0973319858 Миколаniko1006 писав: проблемка прошу вашої поради..напевно потрібен електрик...на октавії стоїть імобілайзер без сигналки..закривалась з ключа(тобто кнопки)..сьогодні ні з одного ключа не закривається хіба що механічно замком...от незнаю в чім проблема чи в імобілайзері чи в чімось іншім(батарейки робочі в ключах)..
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Порадьте хорошого електрика
- Коля
- Ім'я:Микола
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- niko1006
- Ім'я:Петро
- Контактна інформація:
Re: Порадьте хорошого електрика
Дякую зателефоную але раптово два брелки не працюють думаю щось інше
-
- Ім'я:Дмитро
Коля. ВАЗ 2104 потрібна допомога по електриці. Не світить приборка, в першому положенні двірники не вертаються на місце, в задніх фарах буває світломузика (але якшо стукнути по фарі то проходить ), і т. д.
Коли б можна було заїхати?

Коли б можна було заїхати?
- haker-ok
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
кому потрібна допомога по електриці то звертайтесь, в тіій справі любе-голубе.... правда один є мінус або після 5-Ї або по вихідних (((
-
- Ім'я:Дмитро
Вчора був в електрика на вул.Кульпарківській, 151 (Навпроти Гелікону перед підйомом повертаємо наліво в сторону вул.Пулюя 150 м) по правій стороні залізний сарайчик з написом, що залишився з радянських часів "Ремонт автомобілів" - це колишній Лада-Сервіс.
Електрика звати Андрій, тел. 067-391-79-42
Мав багато проблем по електриці, починаючи від блока запобіжників закінчуючи двірниками, генератором, і т.д...
Людина відповідальна, ВАЗи знає з закритими очима.
Трохи матюкався знімаючи генератор. Встановлений передній двійний стабілізатор
Ціни дуже адекватні.
Також проводить комп. діагностику, незнаю правда яких моделей авто.
Рекомендую.
Електрика звати Андрій, тел. 067-391-79-42
Мав багато проблем по електриці, починаючи від блока запобіжників закінчуючи двірниками, генератором, і т.д...
Людина відповідальна, ВАЗи знає з закритими очима.
Трохи матюкався знімаючи генератор. Встановлений передній двійний стабілізатор

Ціни дуже адекватні.
Також проводить комп. діагностику, незнаю правда яких моделей авто.
Рекомендую.
- Бодя
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 20 рази
Dimonchyk, Знаю того дядька!!! Смішний, веселий майстер, любить гаряче слівце
Ще там вкінці карбюраторщик і моторист толковий, а от там, де електрик є ходовики, от до них, ну його наф іти!!!! Майте на увазі!!!!

-
Всім привіт, я в Вас тут новенький ) є таке питаннячко : коли почались морози, з ранку проблеми з заводом, іменно коли мороз - повертаєш ключ 1-2 с., чути як жужить напевно стартер, але при цьому не крутить, потім начинає крутити і машинка заводиться, чим більший мороз, тим тяжче заводиться, сьогодні взагалі тяжко завелась, після жужання почав крутити стартер але дуже туго.
АКБ новий - цього року в кінці літа взяв, дата виробництва 2013р., перевіряли коли машина на сигналці - нічого не садить АКБЮ зарядка в нормі, генератор також добрий заряд дає. Після заміни АКБ вирішив ще глянути стартер, щотки були практично в ноль стерті, замінив їх, також був бендикс замінений. Свічки в нормі, провода ВВ нові-Тесла
Грішу на втягуюче, його не міняв коли розібрали стартер, майстер сказав що воно в нормі, але можливо саме в ньому причина, оскільки коли повертаєш ключ перші 2 сек., він не крутиться а тільки жужить, тепер морози і можливо воно залипає...
Чи краще вже купити новий стартер не оригінальний, чи поміняти втягуюче, але якщо причина не в втягующому, знов попадалово на гроші...
Основне мене цікавить чи це стартер, чи може бути щось інакше, якщо б знати що це точно він - заміна, і забути про це.
Коли машинка прогріта, заводиться без проблем, стартер не дуже шустро крутиться, але заводиться.
Читав що причина може бути і не в стартері, з чого починати, що перевірити чи замінити ?
Хто що думає, що порадите, до кого з таким можна звернутись ? )
Ланос 1.5
АКБ новий - цього року в кінці літа взяв, дата виробництва 2013р., перевіряли коли машина на сигналці - нічого не садить АКБЮ зарядка в нормі, генератор також добрий заряд дає. Після заміни АКБ вирішив ще глянути стартер, щотки були практично в ноль стерті, замінив їх, також був бендикс замінений. Свічки в нормі, провода ВВ нові-Тесла
Грішу на втягуюче, його не міняв коли розібрали стартер, майстер сказав що воно в нормі, але можливо саме в ньому причина, оскільки коли повертаєш ключ перші 2 сек., він не крутиться а тільки жужить, тепер морози і можливо воно залипає...
Чи краще вже купити новий стартер не оригінальний, чи поміняти втягуюче, але якщо причина не в втягующому, знов попадалово на гроші...
Основне мене цікавить чи це стартер, чи може бути щось інакше, якщо б знати що це точно він - заміна, і забути про це.
Коли машинка прогріта, заводиться без проблем, стартер не дуже шустро крутиться, але заводиться.
Читав що причина може бути і не в стартері, з чого починати, що перевірити чи замінити ?
Хто що думає, що порадите, до кого з таким можна звернутись ? )
Ланос 1.5
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Напевно десь поганий контакт. Почисть виводи акумулятора і клеми до металевого блиску. Перевір масу - і мінусовий дріт акумулятора, і на двигуні. Якщо не допоможе - розбирати втягуюче і дивитись там контакти. Стартер може погано крутити, якщо зносилися направляючі втулки ротора стартера.
-
виводи акумулятора і клеми зачищені, дріт на АКБ і на двигуні перевірю - дякую. По стартеру треба їхати тільки на якусь станцію, бо сам не маю можливості його зняти, вот і думаю чи електрики зможуть визначити чи причина в ньому однозначно, чи в чомусь інакше.
-
- Дякував (ла): 10 рази
Дуже просто перевірити, якщо з'єднати грубим дротом акумулятор і стартер. Подивишся, як буде крутити.
-
добре, дякую, буду пробувати.
-
- Ім'я:Тарас
У нас проблема! Не працює центральний замок у автомобілі Peugeot 308 1.6 Diesel.
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Контактна інформація:
біда, шо зробишТарас_Опр писав:У нас проблема! Не працює центральний замок у автомобілі Peugeot 308 1.6 Diesel.

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей