то деb_andriy писав: "Изг. на заводе в Ниеле"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то деb_andriy писав: "Изг. на заводе в Ниеле"
десь в дольчі http://ru.wikipedia.org/wiki/Ниельzinkevych писав:b_andriy, в мене в Боксера пробіги реальні, дивишся наші, а потім ту що продають і порівнюєш...то деb_andriy писав: "Изг. на заводе в Ниеле"
У мене також пробіг реальний і спробуй скажи, що гірший стан чим у срібної. Тут не в пробізі справа, а в експлуатації, от у мене машина ніколи не малювалась і відповідно не полірувалась, а коли щось фарбують, то полірують всю тачку, ну і такі нюанси всякі, от в проводку я перший хто поліз в ту машину, навіть лампочки деякі і то рідні.zinkevych писав:b_andriy, в мене в Боксера пробіги реальні, дивишся наші, а потім ту що продають і порівнюєш...то деb_andriy писав: "Изг. на заводе в Ниеле"
вагену 4ці роки [цензура] там і так кузов вічний якшо небитий.ходова мягенька невбиваєма комфорт на хорошому рівні .якшо мотор тді то казка.zinkevych писав: роки старіші значно,
неможе бути в ідеальному стані 10 річна машина з пробігом 140к.andriy320e30 писав: головне в ідеальному стані
якість металу кузова набагато вища за деякі інші машини нижчого класу .а конструкція проста надійна і ціни на зч дешеві ,а то дуже рішає при виборі бу машиниRomko писав:andriy320e30, я не розумію людей, що платять за 10ти річний Гольф з пропердженим салоном і пробігом під 200 штук 11 тис у.е.
видно що ВАЗівські стереотипи тебе переслідують...b_andriy писав: Пацани на фієстах ст і простих, як по бруківці вона їде? Салон тарабанить дуже? з рульовою рейкою в когось вже проблеми були? зі шрусами? напишіть пробіг і поломки. Дякую 6ля
ну в мене тарабанить бо спорт версія. як купив і виїхав на бруківку в районі чупринки то думав відразу повертати власнику і випрошувати гроші назадb_andriy писав: як по бруківці вона їде?
рульова мінялась по гарантії на 47к пробігу. офіціали найшли там якийсь стук і поміняли. зі слів попереднього власника.b_andriy писав: з рульовою рейкою в когось вже проблеми були?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей