Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
давай подробиці...Готель "Буковель"?weber писав: На Буці вже є готель забуканий по "халявній" ціні
Та шо тут писати, у вересні букали коли були ті їхні 50% знижки на проживаня :)VAVAN писав: давай подробиці...Готель "Буковель"?
Sluva писав: в європі дешевше
Ще додай більше часу, бензину і зелену карту до того всьогоSluva писав: маю забуканий готель на 2-і доби за 2-х осіб в Словаччині 40євро
Відніми ціну скіпаса(25євро) і якість дороги на Буку. 230км на Буку втратиться нервів більше ніж мої 408 в Ломніцу.weber писав: Ще додай більше часу, бензину і зелену карту до того всього
В мене скіпас за 100 чи 120 грн. день, що віднімати? стояти як кінь на кордоні я махав, та яка різниця що зелена карта багаторазова, якщо 230 грн. 15 днів.Sluva писав: Відніми ціну скіпаса(25євро) і якість дороги на Буку. 230км на Буку втратиться нервів більше ніж мої 408 в Ломніцу.
Р.с. Зелена карта не враховується бо вона є багаторазова
kapi, ~230 грн. 15 днів. Місяць десь ~400. То типу цивілка закордоном, обов'язкова для всіх. Робиться в любій страховій в нас на номер тачки.kapi писав: Розтулкуйте будь ласка про зелену карту. Яка ціна? Скільки часу діє? Де дії? Для чого потрібна?
1місяць-260грнweber писав: та яка різниця що зелена карта багаторазова, якщо 230 грн. 15 днів.
А я про що?weber писав: Халява в Європі, якщо на Бук приїхати на вальта і на місці купувати скі-паси, втикати з житлом і т.д.
Покажи де то є така ціна на високий сезонkapi писав: На буці 200 грн до 20:00.
акція ранковаSluva писав: Покажи де то є така ціна на високий сезон
ану пошли мене на сайт ..де таке написано????kapi писав: акція ранкова
так то ж треба ні світ ні зоря пиляти тудиkapi писав: акція ранкова
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей