Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДК (відео, обговорення)
Re: Діяльність ДК (відео, обговорення)
http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtop ... 40&t=38373Журналісти «Дорожнього контролю» пропонують перевізникам свій супровід зі Львова до Києва
Таким чином активісти мають на меті забезпечити безперешкодний переїзд бажаючих взяти участь у Євромайдані, який розпочнеться завтра, 24 листопада, о 14.00 годині у Києві.
На телефон гарячої лінії Координаційного штабу Львівської обласної ради продовжують надходити телефонні дзвінки від жителів області. Зокрема, від 13.00 до 15.10 години надійшло близько 20 дзвінків.
Серед додзвонювачів був співзасновник Юридично-правової газети «Дорожній Контроль – Львів» Олександр Шаркевич. Чоловік заявив, що сьогодні, 23 листопада, о 18.00 годині активісти їхньої газети зустрінуться зі студентами, які координують роботу щодо виїзду людей до Києва автобусами та іншими транспортними засобами. «Ми хочемо людям запропонувати свою допомогу. Зокрема, наші активісти готові супроводжувати транспортні засоби з людьми, які вирішили на Євромайдан, щоби їх часом не зупинили інспектори ДАІ. А, якщо і зупинять, тоді відстоюватимемо права бажаючих вчасно потрапити на Євромайдан. Наш супровід буде відбуватися на території Львівської області і десь 40 км за нею. Після цього на території інших областей і аж до Києва естафету підхоплять наші колеги-журналісти», – сказав Олександр Шаркевич.
Разом з тим, співзасновник Юридично-правової газети «Дорожній Контроль – Львів» зазначив, що готові надати водіям юридичну консультацію у випадку зупинки транспортного засобу інспектором ДАІ. Для контактів Олександр Шаркевич залишив свій номер телефону: 096 466 68 46.
- mikenat
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ай - яй - яй!!!
Як же так, на прапорі написано: Дорожній контроль - суспільний проект водіїв.
Але ж їх величність Рост 1 Шапка на свойому сайті писав що Дорожній контроль - це тільки журналісти!!!!!
Як же так, на прапорі написано: Дорожній контроль - суспільний проект водіїв.
Але ж їх величність Рост 1 Шапка на свойому сайті писав що Дорожній контроль - це тільки журналісти!!!!!
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
чого і слід було чекати )))))Yuzer писав:Не треба бути дисидентом. Замутили пару провокацій, дістали по шапці, а тепер в гАмериці розказують, як їх тут переслідують і щемлять, а потім будуть просити політичного притулку...MAECTP0 писав: я не в темі. тому запитаю. То якісь пільги при еміграції? як десидент чи що? Пендосія то росія?
http://www.pravda.com.ua/news/2013/11/26/7003057/Активісту, що бореться зі свавіллям ДАІ, дали політпритулок у США
США надали політичний притулок журналістові видання "Дорожній контроль" Андрію Жуковеню через кримінальне переслідування в Україні.
Про це повідомляє сайт видання.
У "ДК" кажуть, що таким чином, влада США визнали, що МВС України організувало цькування "Дорожнього контролю" з політичних мотивів.
Кримінальну справу проти журналістів завели після їх репортажу про незаконні штрафмайданчики ДАІ, в ході підготовки якого журналістів побили охоронці стоянки.
Але міліція завела справу не на нападників, а на журналістів.
У виданні кажуть, що таким чином МВС хоче їх "покарати" за боротьбу проти бізнесу на штрафмайданчиках.
Жуковень разом з керівником "ДК" Ростиславом Шапошниковим перебували у відрядженні, коли стало відомо про заведену на них справу.
Вони вирішили, що зараз їм небезпечно повертатися в Україну і повідомили про це уряд США.
Було підготовлено близько 1500 документів, що підтверджують політичні мотиви цього кримінального провадження МВС. Після вивчення матеріалів, США запропонувало журналістам політпритулок.
Андрій Жуковень погодився, а Ростислав Шапошников повернувся в Україну щоб допомогти іншим фігурантам справи - Андрію Дзиндзі і Євгену Єременку.
Після того, як МВС дізналося, що Андрій Жуковень не повернеться зі США, кримінальне провадження щодо нього було призупинено.
Українська правда
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Респект хлопцям!!! Особливо, тому, що справа.Morozov писав:
Від першого затримання автобусів нашими ДПС - допомагають та супроводжують!

Милі, адекватні, виважені люди!!! Більше б таких у ДК!!!

- Igor_Lviv
Морозов, може ти в курсі, це вони: http://dk.lviv.ua/ чи тут http://roadcontrol.org.ua/Morozov писав:
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Ти мабуть відео не бачив як Андріан кричить на інспекторівIgor_Lviv писав: Милі, адекватні, виважені люди!!! Більше б таких у ДК!!

Igor_Lviv,
які люди,
ще досі не можеш заспокоїтись ?
тобі це вся історія спокою не дає більше ніж наш президент.
шкода мені тебе...
А стосовно тих всіх розподілів, відділень, створень своїх ДК і тд, мені це не цікаво, у всі ці інтриги не влажу і всього цього не підтримую, мене більше цікавить боротьба із даі, а хто її веде, ДК Львів, Харків, Київ для мене не важливо

які люди,
ще досі не можеш заспокоїтись ?
тобі це вся історія спокою не дає більше ніж наш президент.
шкода мені тебе...
А стосовно тих всіх розподілів, відділень, створень своїх ДК і тд, мені це не цікаво, у всі ці інтриги не влажу і всього цього не підтримую, мене більше цікавить боротьба із даі, а хто її веде, ДК Львів, Харків, Київ для мене не важливо

Більшість людей їх розстріляти хочуть, а ти про крик... Доречі подивись відео як у них проходять їхні "пятихвилинки" і як на них кричать начальники, тому для інспектора цілком нормально що на нього кричать, пішовши на службу у даі він свідомо "підписався" не те що його будуть зневажати, такі реалії роботи міліціонером...pikach00 писав: Ти мабуть відео не бачив як Андріан кричить на інспекторів
- Igor_Lviv
Здається, проблеми з нервами чи чим іншим зовсім не в мене.Morozov писав:ще досі не можеш заспокоїтись ?
Яка історія? Які "свої ДК"?
Я написав:
1. Дуже адекватні хлопці. Респект їм!!!
2. Де їх можна знайти? На якому з цих сайтів.
Якщо маєш можливість, покури, заспокойся і якщо знаєш відповідь - напиши.
Як не знаєш, скопіюй: "Я не знаю".
Дякую.
- Igor_Lviv
То хто такий? (на тому відеозверненні).pikach00 писав:Ти мабуть відео не бачив як Андріан кричить на інспекторів![]()
Але полюбому - хлопці допомагали визволяти автобуси. Я і сам, хоч не хамив, коли на коперніка затримали другий автобус але телефон з камерою інспектору в морду пхав! Бо решта - підтягнулись хвилин за 15-20.
А в Малехові - Гамаліївці при обшуку слідчими трьох машин ДПС трохи цинічно, але заставляв ІДПС піднімати коврики салону та багажника, відсувати крісла тощо. Пси смердячі! Яничари! "Українці", [цензура]...
ЗІ. Вже потім сообразив, що треба було заодно перевірити чи є в них аптечка, знак аварійної зупинки тощо.

Востаннє редагувалось Чет, 28 листопада 2013, 11:36 користувачем Igor_Lviv, всього редагувалось 1 раз.
Igor_Lviv писав: Дякую.

http://roadcontrol.org.ua/forum/viewforum.php?f=40
http://dk.lviv.ua/forum/
або:
крайній правий, Андріян
http://www.youtube.com/user/status7411?feature=watch
по середині, Ярослав
http://www.youtube.com/user/PSlavik1?feature=watch
з лівого боку: Олександр
http://www.youtube.com/channel/UCBWbgD2 ... ture=watch
але для чого воно тобі, вони ж воюють із даі, причому не завжди цивілізовано (по твоїй теорії), ти ще розказував що все це ДК призведе до того що влада більш жостко буде карати водіїв і тд

Востаннє редагувалось Чет, 28 листопада 2013, 11:41 користувачем Morozov, всього редагувалось 2 разів.
- pikach00
Якраз той що тобі сподобавсяIgor_Lviv писав: То хто такий? (на тому відеозверненні).

От його відео
- Igor_Lviv
Дякую за відповідь!Morozov писав:але для чого воно тобі, вони ж воюють із даі, причому не завжди цивілізовано (по твоїй теорії), ти ще розказував що все це ДК призведе до того що влада більш жостко буде карати водіїв і тд

Ти так і не зрозумів того, що з ДАІ і я воюю. Просто без істерик і криків.
Хлопці, під час того, що я бачив - поводили себе впевнено та адекватно. Якраз у деяких моментах, більш неадекватним був я. Наприклад, коли встало питання, перекрити рух на Стрийській біля ЛАЗу, коли мусори з мигалками повторно догнали та заблокували автобус, який до того тримали біля автовокзалу. (Знаю, що зараз посипляться звинувачення про інших водіїв і т.п.). Інколи треба бути Громадянином своєї Країни, а не мешканцем чи насєлєнієм.
- Igor_Lviv
Дякую. Перегляну. розберусь для себе. :)pikach00 писав:Якраз той що тобі сподобавсяIgor_Lviv писав: То хто такий? (на тому відеозверненні).Як на мене істєрічка неадекватна.
От його відео
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
АндріанMorozov писав: крайній правий, Маркіян
Знаю, слідкував, але я б це назвав співпрацею, хоча позитивні моменти звісно булиIgor_Lviv писав: Ти так і не зрозумів того, що з ДАІ і я воюю.

Хлопці тіж самі, а тоді коли тут велись спори на тему доцільності ДК я багато разів тобі писав, що методи не ідеальні, нерви не залізні, практики мало тому на всі ці моменти не варто звертати увагу, пройде час і вони удосконалять свою методи та поведінку, сьогодні ми якраз це і бачимо, окрім війни на дорогах, організовують і тренінги, виступають із поясненням всіх моментів спілкування з даі по телебаченню, окрім того звичайно ведуть боротьбу у судах, прокуратурі, з керівництвомIgor_Lviv писав: оводили себе впевнено та адекватно.

Тому на початках потрібно було не накидуватись на них з безглудими гаслами "провокатори" і тд а просто написати конструктивни критику та поради

Ну але це все дурниці,
ідея ДК живе та процвітає (нажаль), люди все більше цікавляться захистом своїх прав, все менше лохів які витягують 100 гр на помах жезлу, методи роботи та спілкування стають цивілізованішими як з боку ДК та і з боку ДАІ, тому все рухається у правильному напрямку, може пройде ще декілька років і ми будемо задоволені нашим даі.
- pikach00
Ну да, порушили правила і тепер модно кричати "інспеторе, інспекторе"Morozov писав: все менше лохів які витягують 100 гр на помах жезлу

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей