Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вся західноукраїнська натура в цьому повідомленні.serega_l1 писав:та викрутити золотніки і йти спати, а вранці насолоджуватись дійством... На крайняк, гімнярам дати пару гр., щоб то зробили...
На "ВИ" не треба, я не старий.serega_l1 писав:TimeKeeper, чому це Вас так збурює?........ Мене дратують паркувальники на газонах і собаководи, чиї пси сруть там, де гуляють діти... Маєте якісь заперечення?
???TimeKeeper писав: конче
не закликаю різати, а золотники, можна покласти на "двірник"...TimeKeeper писав: пакостити
Коли Ви там були останнього разу?.. Навіть, таблички про заборону вигулу собак не допомогаютьTimeKeeper писав: А діти нехай гуляють в парках
а звичка срати на людей не дратує?TimeKeeper писав: А мене дратує звичка пакостити людям.
Не пакостити, а наставляти на путь істинний. Праця зробила з мавпи людинуTimeKeeper писав: А мене дратує звичка пакостити людям.
Суровый Питер.
Человек припарковался на тротуаре.
Предупреждение видимо уже последнее - т.к. кирпич уже даже не на бумагу\газету положили.... В следующий раз видимо будет его доставать из салонаDexter писав: треба брати приклад
спущені колеса то не порча майна. міліція як приїде так і поїде.. вже то питання на багатьох форумах обговорювалось.TimeKeeper писав: Порча чужого майна карається конче більше ніж неправильна парковка.
Ше я на багатьох форумах читав як зробити димову шашку в домашніх умовах.vovka писав:спущені колеса то не порча майна. міліція як приїде так і поїде.. вже то питання на багатьох форумах обговорювалось.TimeKeeper писав: Порча чужого майна карається конче більше ніж неправильна парковка.
а от якщо поріжеш колеса то це вже інше.
дуже зручна позиція, між іншим . І походу в нас в країні цим користуються ... Поставити генделик\кіоск без жодного папірчика- незаконно , але можна . І не дай бог ,хтось спробує без суду його знести !TimeKeeper писав: А мене дратує звичка пакостити людям. Так, не правий він ну і що? Не повісити ж його тепер. Порча чужого майна карається конче більше ніж неправильна парковка.
підтримую!Liuskywalker писав: Краще один раз власнику того майна заїхати межи очі чи плечі - це буде значно дієвіше !
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей