lizun писав:мерс - кал редкосный...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
lizun писав:мерс - кал редкосный...
вся семья будет ждать твоего след. постаDimon писав:катаюсь по полу )_))отжиг ацкий адназначна, пиши исчё ))Kardan писав:vovka, То не жигулі, хонди більше на славути і таврії схожіЯ свою славуту найбільше не люблю за те шо вона похожа на якусь там хонду цівік
блондинко?axel писав:ТАК НЕ ЗАБУВАЄМО ДЛЯ ЧОГО ТЕМА!!!! РАДЬТЕ ЛЮДИНІ!!!!!
тут я 100% згоден. Хонда по гамні їхдити не будеvovka писав:Крім того автор не сказав чи він тракторист чи космонавт - хонда для космонавтів, стокова десятка для трактористів, а для бмв пофіг - 3 літра валить всюда
ыыыыvovka писав:Dimon, ну тема ізначально флудерська
я мав на увазі що хонду крутити треба в космос щоб вона їхалаlizun писав:тут я 100% згоден. Хонда по гамні їхдити не буде
[цензура], які слова...треба записати =)) ти написав, що любиш бмв =)lizun писав:я беху люблю - но не труп за 10к... а только 328/M3 в 36м кузове
Just be писав:[цензура], які слова...треба записати =)) ти написав, що любиш бмв =)
а з M тим більше... ну в Кракозії я б напевне взяв щось таке як в Данила..Just be писав:А взагалі, різниця між 2.0 і 2.8 ДУЖЕ відчутна. Особливо на трасі.
Шукав собі м-ку, але все вбите в какуlizun писав:а з M тим більше... ну в Кракозії я б напевне взяв щось таке як в Данила..
ЗаканалоDenja писав:Нове є нове. Взяв 2112 і ніразу нежалію...
Ещё как посмотреть !!!!Что первое что второе в любом случае до ума догонять нужно !!!!!Коля писав:Краще старе бмв ніж новий жигуль. В дядя каліну взяв замісяць підсилювач руля полетів , і стойки на 60% вбиті після 3 тис пробігу . Задумайся.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей