Поэтому заправщики наотрез отказываются заливать топливо в канистры, особенно пластиковые. Ведь они просвечиваются и видно, сколько не хватает.

P.S. по темі
так, це правдаА правда що набагато краще 1 раз заправити 40л,чи 4 рази по 10л ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Поэтому заправщики наотрез отказываются заливать топливо в канистры, особенно пластиковые. Ведь они просвечиваются и видно, сколько не хватает.
так, це правдаА правда що набагато краще 1 раз заправити 40л,чи 4 рази по 10л ?
Вірю, :) але то ваші внутрішні мірники, які до еталонних мірників не мають жодного відношення :)Brudas писав: на заправці УкрПетроль (чи якось так) біля переїзду на тракті.
мірники які були в нас, про такі і написав !
поясни будь-ласка з тех. сторони, спасибіsashanova писав: так, це правдая особисто авто менше ніж на 300грн. не заправляю, мото -завжди до повного баку
давай я спробую :)Brudas писав: поясни будь-ласка з тех. сторони, спасибі
Бо він тільки на інжекторі повному працює, і то не на всіх добре. Я також на неї перейшов, виїздив вже 40л, ціна приваблива 9грн на укрнафті. Що можу сказати, машина їде добре, реально є тяга, двигун працює тихенько рівномірно, знайомий в салоні аж пічку виключав, щоб почути двигун на холостих:) Смороду ніякого нема, хіба тільки біля вихлопної чути легкий запах спирту, все, це тішить:) Але є один момент, ейфорія пройшла, коли комп одуплився що підсунули двигуну:) короче розхід в порівнянні з 92-95 тієї ж укрнафти виріс на 1.5-2лknaif писав: Катався тиждень на вісімці друга...
Вирішив попробувати спиртовмісний бензус..
Залив 95ЕS, той що на ANP
З позитивних:ціна
З негативних:зразу впав холостий приблизно на 200обертів,(треба було підкрутити холості), ванючий запах спирту з вихлопу, і тяга пропала(реакція на педаль газу сильно відчутна)
Спалив ті 10літрів і залив 92 машинка ожила
яка різниця, намашка вже в лічильнику закладена:) Просто коли береш на літри (я завжди так роблю), то хоть чітко влиють за що заплатив, а коли кажеш, включіть на 200 то отримаєш 199.97 і усьо, юстас:)MAECTP0 писав: ну коли до повного то так. а коли треба влити літрів 25, наприклад, то не казати скільки завчасно. а - "до повного" і сам заправляєш.
Після 25 відпкскаєш курок й все.
бо якщо це краб там тре доробляти його чуть і виставляти раніше запалювання, а на інжекторах з безконтактним запалювання такого робити не треба і воно зразу їде добреknaif писав: З негативних:зразу впав холостий приблизно на 200обертів,(треба було підкрутити холості), ванючий запах спирту з вихлопу, і тяга пропала(реакція на педаль газу сильно відчутна)
Спалив ті 10літрів і залив 92 машинка ожила
Це називається гривня зміцнюється російськими доларами...telko писав:Ціни полізли вгору :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей