точно. всі там паркуються під кутом а воно заняло 3 місця.pikach00 писав: ще одне парко-чмо
сератко останнє паркувалось. до того там було 2 авто.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
точно. всі там паркуються під кутом а воно заняло 3 місця.pikach00 писав: ще одне парко-чмо
MAECTP0 писав: точно. всі там паркуються під кутом а воно заняло 3 місця.
Kost писав:![]()
якби він став як всі...
Вантажівкам заїзд до центру забороненоKost писав: якби він став як всі, то всі б плакали шо вот рагуль став так що проїзду нема.
Вчора ввечері стояло два, другий за виїздом з Дудаєва.pikach00 писав: так воно там стоїть в рекламних цілях, захламлює місце
то хіба для перевезення вантажу авто?AndrewK писав: Вантажівкам заїзд до центру заборонено
на його місці стояв би інший-ші. стояли б під кутом що більше ускладнювало б проїзд. Якби він стояв де не можна то одне.pikach00 писав: так воно там стоїть в рекламних цілях, захламлює місце
Слухай, тут багато народу кричали що нема місця де в центрі паркуватись. А тут чучєло двома машинами займає 6 місць відразу. При чому без потреби приїхало в центр, просто йому хочеться дешевої реклами. Ти вважаєш це нормальним?MAECTP0 писав: а так?! домахуватись до реклами?
жаба давить чи шо???
ааа. то ти просто по3,1415..здіти?pikach00 писав: MAECTP0, мені то для чого? Я ж не кричав що нема де припаркуватись в центрі
смішно, а бус невидно ? виїхало бидло на тротуар, а тоді запаркувався на газоні, реклама [цензура]Vusiko писав: xxfOxx, кран фігово запаркований?![]()
Знаєш, в мене частенько виникає бажання поставити машину перед шлагбаумом платних стоянок. Просто так, щоб не заробили кіко там гривень з повітря.k-watt писав: "на пєть мінут".. а вийшло ~25...
але в даному випадку це не платна стоянка, а заїзд до банку і інших установ, а шлагбаум для інкасаторських і службових машинmikenat писав:Знаєш, в мене частенько виникає бажання поставити машину перед шлагбаумом платних стоянок. Просто так, щоб не заробили кіко там гривень з повітря.k-watt писав: "на пєть мінут".. а вийшло ~25...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей