Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- DNK
- Ім'я:Діма
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
тут відео
http://tsn.ua/video/video-novini/u-lvov ... tml?type=2
http://tsn.ua/video/video-novini/u-lvov ... tml?type=2
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
Re: Виродки на дорозі
DNK,
Цікаво чому це даішник не поїхав за ними та не заблокував авто ?
Чому не передав черговому про те що авто поїхало з місця подій ?
Звичайно що такі Гінки будуть їздити як заманеться та поводитись як бидло, адже їх бояться притягнути до відповідальності ! У статті сказано що там було багато свідків, тому оформити матеріали, якщо правла на стороні інспектора, не скало б жодних проблем, але він чомусь їх відпустив і тим самим показав що їм можна все.
Галина Лемішко відповіла, що жінка, яка була за кермом (дружина народного депутата – ред.) відмовилася показати документи і поїхала.

Цікаво чому це даішник не поїхав за ними та не заблокував авто ?
Чому не передав черговому про те що авто поїхало з місця подій ?
Звичайно що такі Гінки будуть їздити як заманеться та поводитись як бидло, адже їх бояться притягнути до відповідальності ! У статті сказано що там було багато свідків, тому оформити матеріали, якщо правла на стороні інспектора, не скало б жодних проблем, але він чомусь їх відпустив і тим самим показав що їм можна все.
- DNK
я так не вважаю,даїшник все нормально зробив,бо він не має права перешкоджати депутатові,але всеодно не забоявся а нормально тому рагулю розяснив.Morozov писав: Звичайно що такі Гінки будуть їздити як заманеться та поводитись як бидло, адже їх бояться притягнути до відповідальності ! У статті сказано що там було багато свідків, тому оформити матеріали, якщо правла на стороні інспектора, не скало б жодних проблем, але він чомусь їх відпустив і тим самим показав що їм можна все.
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
От тут ти помиляєшсяDNK писав: я так не вважаю,даїшник все нормально зробив,бо він не має права перешкоджати депутатові,

він притензії про порушення пдр мав висловлювати до водія лексуса а не до гінки, а вийшло так що вискочив гінка і він відразу "наклав у штани", тому цього інспектора вартувало б притягнути до відповідальності і водійку лексуса також, але такого робити ніхто не буде...

P.S. спробуй сам от так просто поїдь з місця у такій же ситуації, подивимось чи тобі все зійде так легко з рук, як цим клоунам .
- DNK
та ти шось не з тої точки зору дивишся,та ясно шо винен водій,але депутат не дав дайцю підійти до водія,в штани якраз ніхто не наклав а спокійно пояснював [цензура] Бидлу ГІнці.ТУт суть в виродку а не в даївцюMorozov писав: От тут ти помиляєшся
він притензії про порушення пдр мав висловлювати до водія лексуса а не до гінки, а вийшло так що вискочив гінка і він відразу "наклав у штани", тому цього інспектора вартувало б притягнути до відповідальності і водійку лексуса також, але такого робити ніхто не буде...
P.S. спробуй сам от так просто поїдь з місця у такій же ситуації, подивимось чи тобі все зійде так легко з рук, як цим клоунам .
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
А чому гінка виродок ???DNK писав: ТУт суть в виродку а не в даївцю
та тому що при першому взмагу посвідчення депутата у даішника (і всіх решта правоохонців) зникають будь-які притензії до нього та його оточення !
тому ці гінки і будуть виродками доти, доки їх отак легко відпускають навіть при очевидному порушенні.
я дивлюсь зі сторони і чітко бачу трьох виродків:та ти шось не з тої точки зору дивишся,
дівчину яка запаркувалась як рагуль,
даішник який не притягнув її до відповідальності,
депутат який зловживає своєю посадою.
- DNK
якби не депутат тоб даїшник виписав протокол ,а то шо ти зі сторони дивишся,то дивись дальше,ти шо не знаєш шо в нашій країні безпрєдєл чи шо,замість того шоб підтримати даїшника проти рагуля,ти просто кажеш шо тут всі рагулі.Ну але кожен має то шо маєMorozov писав: я дивлюсь зі сторони і чітко бачу трьох виродків:
дівчину яка запаркувалась як рагуль,
даішник який не притягнув її до відповідальності,
депутат який зловживає своєю посадою.
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Гаїшник цей працює в ДАЇ, в нього є начальник, який розуміє на які доходи він живе.
ДАЇшника ж просто тихенько викинуть з хлібної роботи і все.
Можливості цього Даїця і депутата дещо різні. Незабувайте де ми зараз живемо. Тож і вимагати принциповості немає змісту.
ДАЇшника ж просто тихенько викинуть з хлібної роботи і все.
Можливості цього Даїця і депутата дещо різні. Незабувайте де ми зараз живемо. Тож і вимагати принциповості немає змісту.
Не бачу різниці між гінкою і даішником,DNK писав: амість того шоб підтримати даїшника проти рагуля,ти просто кажеш шо тут всі рагулі.
вони двоє живуть за рахунок народу і у даному відео дво повелись як рагулі, один не виконав службові обовязки а другий захищає порушника пдр, шкода тільки те що цим рагулям (депутати і даі) ми щей платимо гроші

Ось доречі один з цих рагулів вирішив показати що він такий же як і весь народ, та готовий нести відповідальність перед законом:
http://zik.ua/ua/news/2013/11/19/ginka_ ... pdr_440826
Гінка сплатив штраф за порушення ПДР

От і я про те, держава у нас жахлива, депутати бидло, недолуга міліція їх не карає...DNK писав: ти шо не знаєш шо в нашій країні безпрєдєл чи шо,

- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
- Подякували: 0
а як він мав притягнути до відповідальності? він може обмежитись і попередженням, а не зразу виписувати протокол.
zubylo.lviv.ua
Можна було і усне зауваження, якщо за це порушення воно передбачається законом, тут не важливо яке покарання, тут вся суть у тому що інспектор просто побачив рагуля гінку і відразу відпустив авто порушника ...Sally писав: а як він мав притягнути до відповідальності?
Sally,
Та мав би зробити те що зробив через день
відколи то протокол складають не на місці а на наступний день ?

Та мав би зробити те що зробив через день

відколи то протокол складають не на місці а на наступний день ?
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Sally, хіба за заборонену зупинку можна обмежетись усним зауваженням? мені здається шо тільки штраф.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Sally
Morozov, протокол складають відразу, але можуть і не складати. то на розсуд інспектора. то раз. а два, як то все мало виглядати? він мав відбиватись від депутата і вимагати від тої баби документи? а як вона би йому не давала документів, зате той гінка трусив своїм посвідченням в нього перед носом, то що він мав робити? відсунути силою того гінку (так і хочеться написати гімку
)? які мали бути його дії? не те щоб я захищаю інспектора, вони зазвичай там такі противні що страшне, але в даній ситуації я собі не уявляю, як він мав домогтись документів від водія, коли водій добровільно їх не показував, зате пасажир наскочив на нього як молодий козел і давай нападати
топпер, не знаю того нюансу. але щоб виписати протокол, треба документи водія. питання: як дістати документи, коли їх не дають?

топпер, не знаю того нюансу. але щоб виписати протокол, треба документи водія. питання: як дістати документи, коли їх не дають?
zubylo.lviv.ua
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
викликає по-рації старшого і вони вже розрулюють. Тому-то нафіг ту недоторканність з них зняти шоб пи*здити їх як гопніківSally писав: але щоб виписати протокол, треба документи водія. питання: як дістати документи, коли їх не дають?

не на розсуд, а як дозволяє КУпАП ! Якщо каже: штраф у вигляді попередження або від ... такої суми, тоді так, а якшо штраф від і до - тоді вже гривнею карати! Олю, талони попереджень давно відмінили, тому попередження ніхто не буде писати в той талон :)Sally писав: то на розсуд інспектора
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Цікаво, звідки там зразу взявся професійний оператор з камерою?
- Sally
topper, я так зрозуміла шо то все відбувалось дуже швидко і той старший би не встиг приїхати.ну уяви собі ти підходиш до машини і кажеш "ваші документи", тут же з машини вискакує пасажир і починає тебе грузити і махати перед носом папірцями. яким чином ти випишеш штраф і кому, якщо ти навіть не знаєш, хто закермом і чи взагалі має вона документи!
zubylo.lviv.ua
Sally,
А чому нас має цікавити питання "як він мав діяти" ???
У них є свої інструкції та накази, там описані дії інспектора у таких ситуаціях
а у даному випадку він відпустив порушника без будь-якого покарання, а мені здається що вона могла бути щей а підпитку, а протокол склали на наступний день, ну але це вже просто показуха...
Його робота притягнути до відповідальності а не спулкуватись із пасажиром !
Якщо відмовляються предявити документи то є окрема процедура яка також чітко прописана у законі, але даішник просто злякався і вирішив не створювати собі зайві проблеми ...
А чому нас має цікавити питання "як він мав діяти" ???
У них є свої інструкції та накази, там описані дії інспектора у таких ситуаціях

а у даному випадку він відпустив порушника без будь-якого покарання, а мені здається що вона могла бути щей а підпитку, а протокол склали на наступний день, ну але це вже просто показуха...
І що ?Sally писав: ну уяви собі ти підходиш до машини і кажеш "ваші документи",
Його робота притягнути до відповідальності а не спулкуватись із пасажиром !
Якщо відмовляються предявити документи то є окрема процедура яка також чітко прописана у законі, але даішник просто злякався і вирішив не створювати собі зайві проблеми ...
Востаннє редагувалось Вів, 19 листопада 2013, 17:02 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
є така інфа у вікі:
Щодо притягнення народного депутата до адміністративної відповідальності, то він може бути притягнений до адміністративної, щодо нього може скластись протокол про адміністративне правопорушення за винятком притягнення до адміністративної відповідальності в вигляді адміністративного арешту, громадських чи виправних робіт (рішення Конституційного суду України) На притягнення до адміністративної відповідальності у вигляді адміністративного арешту, громадських чи виправних робіт, також потрібна згода Верховної Ради.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей