Про хамське відношення до мєнтів - тоже поржав, у відео своїх хамлять просто піпєц

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не одно а майже всі.pikach00 писав: ти хоч одне відео того Андріяна бачив?
Спілкування на грані. Причому дуже часто виходить за грань.pikach00 писав: Там хамство на хамстві Без підвищення голосу не вміє спілкуватись
Та, та, форум на якому не можна зареєструватись і написати якісь поради і запитання.Morozov писав: він створив сайт та форум
Тому що нормальна людина НЕ може зареєструватись на форумі ДК без поклону Шапці.Morozov писав: Чому кожен кому це цікаво просто не знімає відео та викладає його на форумі ДК,
аналогічно і мене не турбує. Колись зареєструвався, десь років 2-3 тому. Проблем немає.Morozov писав: Та нехай буде хоч комуністом чи гейом, для ого звертати увагу на його особу ?Чому мене його персона не турбує ? і ніяких поклонів ні йому ні його помічникам я ніколи не робив і вимог про це ніколи не було.Ну а з реєстрацією дійсно халепа. але вона час від часу працює.
я не в темі. тому запитаю. То якісь пільги при еміграції? як десидент чи що? Пендосія то росія?mikenat писав:Так, і ще одно. Моє відношення до Шапки - як до зрадника. А зрадників я не переварюю. Він і проект ДК зробив тільки з однією метою - емігрувати у Пендосію. Більше йому нічого не треба.
Не треба бути дисидентом. Замутили пару провокацій, дістали по шапці, а тепер в гАмериці розказують, як їх тут переслідують і щемлять, а потім будуть просити політичного притулку...MAECTP0 писав: я не в темі. тому запитаю. То якісь пільги при еміграції? як десидент чи що? Пендосія то росія?
Тому, хто докаже що його переслідують за його діяльність, скоріше видадуть вид на проживання. Та й з громадянством питання швидше вирішується. Пендосія - США.MAECTP0 писав: То якісь пільги при еміграції?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей