я на курси водія, на водіння в смислі, думав на машині приїхати, але потім подумав шо то буде негарно виглядатиvovka писав:Я за руль вперше сів на курсах водія

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я на курси водія, на водіння в смислі, думав на машині приїхати, але потім подумав шо то буде негарно виглядатиvovka писав:Я за руль вперше сів на курсах водія
На Каєні зараз той же мотор і підвіска, тільки трошки збільшені в розмірах!LUBAN писав:Must Drive, я повтикав вже,не дуже то і потужний,але для перших сеатів двігло і ходова вироблялись порше
axel писав:На Каєні зараз той же мотор і підвіска, тільки трошки збільшені в розмірах!
а я коли шукав де то зробитиправа подешевше з відмітко дійсні з... їздив на машині по автошколах;) А взагалі перший раз я сів за вісімку, мені тоді ше 10 не було я вже гоцав по селіKost писав:я на курси водія, на водіння в смислі, думав на машині приїхати, але потім подумав шо то буде негарно виглядати
блін забув точно......Андрей писав:Dj kvass,
помоєму на 9 місці мав бути БУМЕр320і )))Чи ти не уважаєш бумера???
Ні не всіBreaker писав:Oleh Nemchinov, невже це всі спогади про перший автомобіль?
+1AntikvAr писав: а я дах джигуля побачив тільки після твого поста, до того "бачив" воздухозаборнік
+1 Аж тепер дав дупляKost писав:CAT, на останній фотці БМВ, дах жигуля на задньому фоні виглядає як песдатий воздухозаболнік на капоті:)
+1AntikvAr писав:Kost, а я дах джигуля побачив тільки після твого поста, до того "бачив" воздухозаборнік
+1AntikvAr писав:Kost, а я дах джигуля побачив тільки після твого поста, до того "бачив" воздухозаборнік
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей