Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Історії з ДАЇвцями...
St-ART
Ім'я:Stanisław
Стать:чоловік
Номер:RP
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Історії з ДАЇвцями...

Повідомлення St-ART » Суб, 09 листопада 2013, 20:14

S_V_B писав: якщо не помиляюсь їм дають а вони беруть, самі ж не вимагають...
:facepalm Та ну? А то, шо в них план - мінімум 1000 у.о. в місяць з екіпажу чорного налу - то нічого? Так, не вимагають, але всіляко на то натякають.
S_V_B писав: тому і живемо в такій жопі що відсутня повага до оточуєчих і самих себе.....
Особисто в мене повага до себе трошки в іншому проявляється. От чесне слово, якби хоча б один працівник ДАЙ зробив все, як має бути по процедурі - щоб були докази, правильно складений протокол, роз'яснені мої права і винесена постанова - нема питань, піду і заплачу! Але якщо вони розумові імпотенти - навіть втрьох не можуть нормальний скласти протокол - які проблеми?

Можу скинути протокол, які ці неповноцінні недавно склали літом. Так просто, для прикладу їх некомпетентності.

ugine31
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » Суб, 09 листопада 2013, 20:29

S_V_B писав: тому шо всім насрпти на ті органи..... тому і живемо в такій жопі що відсутня повага до оточуєчих і самих себе.....
далеко не всім.90 % автомобілістів бояться даїшника як смерті. хоча то здебільшого такі тупі представники влади, шо їх можна слати нахєр і все буде ок.
S_V_B писав: з чого ти взяв що не полюдськи???
напевно з того, шо розмітку малюють раз на 10 років.
S_V_B писав: якщо не помиляюсь їм дають а вони беруть, самі ж не вимагають...
ага. і розводи по 130 вони роблять для безпеки населення... коли тверезого водія роблять п'яним по аналізам медосвідчення або в драгер капають спирту шо б нулики не світились і вимагають пару тисяч гривень.
або коли тормозять просто так і починають находу видумувати причину зупинки чи порушення.

killawatt

Повідомлення killawatt » Нед, 10 листопада 2013, 08:22

Тепер їм просто так не дають, просять скласти протокол, але надати докази :ninja

Тому вони відпускають завідомо винних у дрібних порушеннях, ну а як попали на лоха, то він сам радий відмазатись соточкою, бо з пдр не знайомий.

Якшо клієнт вже серйозний, алко чи нарко і т.д., тоді гайори вже просто так не відпустять, бо ставки зовсім інші, лохи самі принесуть пару тищ, а за решту план виконають, так шо вони і не просять і завжди в шоколаді, бо людям легше заплатити на місці, аніж знати пдр і морочити собі голову з протоколом.

Написав всьо від імені капітана очевидність :facepalm :happy

п.с. ну а про оборотнів у погонах, які розводять невинних, думаю нікому не в новинку :(

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Нед, 10 листопада 2013, 08:30

telko писав: якісь чукчі зо села тормознули
ті чукчі просто до тебе вже заробили :D ,зато не хотіли пресувати-а так то злі люди наші дпсники в НЯ-одиниці там хороших :angry
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Konsperant
Ім'я:Богдан
Контактна інформація:

Повідомлення Konsperant » Нед, 10 листопада 2013, 12:17

St-ART, в пп якщо можна
They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We will die!

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Вів, 12 листопада 2013, 14:43

S_V_B писав: тому шо всім насрпти на ті органи..... тому і живемо в такій жопі що відсутня повага до оточуєчих і самих себе.....
якби вони стояли з візиром на тринозі - питань би не було!
років 2 тому за Немировом перед спуском є точка де вони в тіньочу стоять і візир направили на знак СТОП. Хтось не бачить, проїжджає, а тут: опа!
Якшо вони будуть працювати по-закону, як слуги закону, тоді і ставлення буде відповідно, а так то просто хто кого наіпе ;)
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

ugine31
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » Вів, 12 листопада 2013, 18:42

сьогодні на буськ льотав. перед постом обігнав шоху перешугану і не втиг скинути швидкість, зупинили за перевищення.
я спочатку намагався по-людськи говорити, пояснив чому так швидко їхав (обгін тікі-тікі закінчив). чмо почало вимахуватися і просити документи. тоді я став говорити вже по-іншому. пояснив шо ті знаки можуть собі в дупу засунути і шо обмеження стоять не по правилам і шо я в носі то всьо мав. образився, навіть документи передумав дивитись, махнув рукою і пішов далі калимити :D я навіть подумав крикнути "інпекторе, інпекторе!", але не мав часу :D

S_V_B
Номер:0990

Повідомлення S_V_B » Сер, 13 листопада 2013, 02:01

topper писав: якби вони стояли з візиром на тринозі - питань би не було
мова йде про те неважливо з візиром стояв чи без.... є факт перетину суцільної лінії, і якщо хватає сміливості порушувати ПДР то має бути і відповідпльність в разі виявлення порушення.
topper писав: років 2 тому за Немировом перед спуском є точка де вони в тіньочу стоять і візир направили на знак СТОП. Хтось не бачить, проїжджає, а тут: опа!
правильно роблять.... як правило кормушки в місцях де водії часто нехтують ПДР :angel

Мені б дали на місяць право на відстріл злісних порушників ПДР, думаю кількість ДТП по Львові була б значно менша :angel

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 13 листопада 2013, 09:24

S_V_B писав: Мені б дали на місяць право...
А бажання розібратись чому порушують і вжити заходів для того не порушували немає ?
Наприклад зробити більшу кількість смуг щоб обганяли без виїзду на зустрічну, на дорогах де це можливо збільшити ліміт швидкості а для пішоходів збудувати надземні переходи, ну і звичайно чтіко продумати організацію перхресть, весь час слідкувати за правильністю та чіткістю розмітки, нормально огранізувати парковочні місця, грамотно нанести розмітку для парковки а де заборонено встановити обмежувачі, стовпчики і тд..
Але для чого розбиратись у дрожньому русі країни, краще просто розстріляти і все, може тобі у Корею переїхати, там вразі відразу розстріл :|

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 13 листопада 2013, 09:29

Morozov писав: А бажання розібратись чому порушують і вжити заходів для того не порушували немає ? Наприклад зробити більшу кількість смуг щоб обганяли без виїзду на зустрічну, на дорогах де це можливо збільшити ліміт швидкості а для пішоходів збудувати надземні переходи, ну і звичайно чтіко продумати організацію перхресть, весь час слідкувати за правильністю та чіткістю розмітки, нормально огранізувати парковочні місця, грамотно нанести розмітку для парковки а де заборонено встановити обмежувачі, стовпчики і тд..
Великобританія, Америка, Німеччина - країни еталони в організації дорожнього руху. Але і там повно придурків, які клали на правила і літають як хочуть, бо машину може собі дозволити навіть підліток. Так що тут одним "покращенням" організації дорожнього руху не обійдешся... Якщо комплексно - розвивати інфраструктуру + посилити відповідальність, тоді може щось і вийде.

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 13 листопада 2013, 09:42

Bohdan,
Звичайно що навіть при ідеальній організації дорожнього руху зажди буде якийсь відсоток придурків, але у нас все що роблять це тільки посилюють відповідальність а результату ніякого немає, а водії щей умудряються писати "я б всіх розстріляв..." %)
Я не розмуію як можна притягувати до відповідальності водія який обігнав якогось зіла на обїздній через суцільну (при умові не створення аварійної ситуації) ??? Чому даі не пише вимоги, рекомендації до місцевих органів про необхідність роширення дороги тому що кількість автомобілів різко збільшилась ?

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 13 листопада 2013, 09:48

S_V_B писав: як правило кормушки в місцях де водії часто нехтують ПДР
А чому даішники стоять таким чином щоб просто зафіксувати порушення, а не на видному місці щоб водії їх чітко бачили і відповідно не думали порушувати на очах даішника ?
Яка функція даі попереджати чи фіксувати ?
Якщо дитина пхатиме пальці у розетку, ти скажеш що не можна чи просто після того як її вдарить струмом, просто повідомиш "так не можна, бо буде боліти" ?

S_V_B
Номер:0990

Повідомлення S_V_B » Сер, 13 листопада 2013, 10:28

Morozov писав: Я не розмуію як можна притягувати до відповідальності водія який обігнав якогось зіла на обїздній через суцільну (при умові не створення аварійної ситуації) ??? Чому даі не пише вимоги, рекомендації до місцевих органів про необхідність роширення дороги тому що кількість автомобілів різко збільшилась ?
це при умові що в тебе сучасний швидкий автомобіль, а якщо буде їхати якийсь дачник на жигулику, в якого карб відрегульовано на економію, почне обгін бо там можна (розмітку перефарбували щоб гонщеги літати могли) а на зустріч буде їхати фраяр в якого крута тачка і мав він в сраці гаїшників??? який буде результат?
Morozov писав: А чому даішники стоять таким чином щоб просто зафіксувати порушення, а не на видному місці щоб водії їх чітко бачили і відповідно не думали порушувати на очах даішника ?
Яка функція даі попереджати чи фіксувати ?
така практика в цивілізованих країнах...... я пів року поїздив в США, обїздив Німеччину, Голландію, Бельгію, Польщу..... і у всіх тих країнах дорожня поліція шифрується по кущах в місцях систематичного порушення ПДР (так званих кормушках) і ніхто там не оскаржує їхню діяльність в разі порушення....
Morozov писав: Якщо дитина пхатиме пальці у розетку, ти скажеш що не можна чи просто після того як її вдарить струмом, просто повідомиш "так не можна, бо буде боліти" ?
не рівняй ху.. до пальця. Діти ще малі і недокінця свідомі, а водії ще вже дорослі люди які пройшли повний медогляд, здали іспит по знанню ПДР і повинни нести повну відповідальність за свої дії.

telko
Дякував (ла): 55 рази
Подякували: 41 рази

Повідомлення telko » Сер, 13 листопада 2013, 10:56

ugine31 писав:сьогодні на буськ льотав. перед постом обігнав шоху перешугану і не втиг скинути швидкість, зупинили за перевищення.
я спочатку намагався по-людськи говорити, пояснив чому так швидко їхав (обгін тікі-тікі закінчив). чмо почало вимахуватися і просити документи. тоді я став говорити вже по-іншому. пояснив шо ті знаки можуть собі в дупу засунути і шо обмеження стоять не по правилам і шо я в носі то всьо мав. образився, навіть документи передумав дивитись, махнув рукою і пішов далі калимити :D я навіть подумав крикнути "інпекторе, інпекторе!", але не мав часу :D
Всьо правильно зробив! :)

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Сер, 13 листопада 2013, 12:11

telko, та вони теж люди такі самі як ми. Думаєш того інспектора не за**ало 50 разів на день говорити з такими як ти і такому тоні? ;) Постав себе на його місце.

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 13 листопада 2013, 12:33

Andriy01 писав: та вони теж люди такі самі як ми.
:surprised
З якого це дива ?
вони злодії бо присягали служити народу а на ділі просто заробляють обдираючи народ. Ти теж береш хабарі по декілька разів на день ? причому вигадуєш порушення для того щоб тобі дали трохи гривень ?

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Сер, 13 листопада 2013, 12:45

Та не всі ж злодії в пагонах. Як і не всі злодії, яких вони зупиняють ;)

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 13 листопада 2013, 12:54

Andriy01 писав: Та не всі ж злодії в пагонах.
Абсолютно всі !
просто є такі що набирають скільки скаже принести командир і трішки собі, а є такі що собі наздирують у декілька разів більше ніж керівництву,
а також немає жодного даішника який справедливо штрафує всіх порушників, всі вони коли потрібно закривають очі та не бачать порушень, навіть таких як пяний за кермом, ну а те що самі даішники регулярно порушують пдр, це вже взагалі звикле явище.

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Сер, 13 листопада 2013, 13:19

Morozov писав: а також немає жодного даішника який справедливо штрафує всіх порушників, всі вони коли потрібно закривають очі та не бачать порушень, навіть таких як пяний за кермом, ну а те що самі даішники регулярно порушують пдр, це вже взагалі звикле явище.
це і доводить, що вони такі ж люди, ну тіпа не без гріха, це стосується і суддів, і прокурорів, і лікарів, і вчителів, і всіх, хто наділений владою рішати.

ugine31
Контактна інформація:

Повідомлення ugine31 » Сер, 13 листопада 2013, 16:04

Andriy01, ну кажу ж. хотів по-нормальному, без тих расказів шо я ті знаки можу ігнорувати взагалі і тд. просто реально пояснив чого не скинув (бо знаю шо менше втрачу часу якшо скину швидкість просто, ніж він мене тормозне) але нє, воно по-людськи не може, зразу подумав шо я дав слабинку і почав намагатись тиснути на мене. нормальні ДАЙці то виключення з правил.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей