Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Квартирне питання
Vova_P
Ім'я:Володимир
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Квартирне питання

Повідомлення Vova_P » Пон, 11 листопада 2013, 08:34

andrew писав: один міст не справляється із тим потоком..
там більша проблема не мосту, а вже вулиці Стуса, а міст якраз з своєю функцією на 100% справляється.

Жив в багатьох районах, зараз частково проживаю на Сихові (десь вже 3 роки), про те що він "бандитський" я б не сказав, трохи менше зелені - факт. Сполучення з іншими районами досить на висоті (принаймі від Санти), в годину пік практично в будь-якому районі є проблеми з добиранням, а на сихові ти принаймі можеш спланувати, бо ти точно знаєш що в 2-у чи 3-ю маршрутку ти попадеш, а десь по середині маршруту, вона і зупиняється не завжди.
Загалом район як район, є достатня кількість стоянок для авто (бо в районі пр Чорновола я мав стоянку в 10 хв пішки від дому), або і під домом можна завжди залишити машину.
Інфраструктура розвинена (принаймі розвинули її трохи за останні кілька років), але нормальних кафешок все одно бракує.

Lui
Ім'я:Юра
Контактна інформація:

Повідомлення Lui » Пон, 11 листопада 2013, 09:03

А як життя в центрі, там і оку є чим помилуватись і аж 1 супер маркет опера-пасаж, але ж кафешок :roll

volodimir1975
Ім'я:Володя
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення volodimir1975 » Пон, 11 листопада 2013, 09:44

Щось, як на мене, то зелені на Сихові досить таки не мало
Переглянути більшу карту
Людина і справді схожа на мавпу: чим вище вона вилазить, тим помітніша гола задниця

*Lesyk*
Тюнінг клуб
Ім'я:Олександр
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення *Lesyk* » Пон, 11 листопада 2013, 10:02

да блін, розписали тут про сихів купу всього, я виріс і все життя прожив в районі Спартака і подобається цей район найбільше, зараз живу на Лазаренка(інфраструктур 0, хіба до податкової йти)зато будинок в парку і до найближчого сусіднього десь 500 м., сусідів навіть по сходовій клітці незнаю ,що мені дуже і дуже подобається :D , але сихів чомусь подобається набагато більше за В.Великого, Наукової та Тролейбусної...

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 11 листопада 2013, 22:52

*Lesyk* писав: в районі Спартака
*Lesyk* писав: Лазаренка
прекрасні райони :thumbup Сихів інкубаторний...
я все життя прожив на Новому Львові (не той, де Литвиненка і убогі 5-типоверхівки), а під парком. Свіже повітря постійно, машин мінімум, не густозаселений, та - до маршрутки і магазинів далеко, але в тому і кайф 8-)
Sad, but true.

Vexler
Ім'я:Віктор
Номер:металевий
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 8 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Vexler » Пон, 11 листопада 2013, 22:59

Сам жив раніше на Пасічній...район Погулянка напевно найкращий варіант у Львові імхо. Але там ціни на нерухомість космос і вже новобудов багато, що вже вільного місця обмаль - хто встиг в 90 ті купити з особняків там - дуже хороший район як на мене - до центру 5хв їзди, ліс, погулянка, стадіони і т.п
На Сихові наразі живу..район інкубаторний не спорю) панельних будинків в 90ті нарубали сотнями) але скажу, що вул Лісна заслуговує уваги. ну й ще є пару місць непоганих, але ціни теж не малі
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Вів, 12 листопада 2013, 09:42

BOXER писав: я все життя прожив на Новому Львові (не той, де Литвиненка і убогі 5-типоверхівки), а під парком. Свіже повітря постійно, машин мінімум, не густозаселений,

мажор :shout
zubylo.lviv.ua

*Lesyk*
Тюнінг клуб
Ім'я:Олександр
Контактна інформація:

Повідомлення *Lesyk* » Вів, 12 листопада 2013, 09:47

Vexler писав: Але там ціни на нерухомість космос
повір, не космос, в районі Коновальця-Чупринки, от-там космос, коли шукав собі, питався за новобудову біля алтайських озер- 3300Є за м.кв. і то залишилось 2 чи 3 квартири 5 та 6 кімнат :facepalm

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Вів, 12 листопада 2013, 09:56

Vexler писав: На Сихові наразі живу..район інкубаторний не спорю) панельних будинків в 90ті нарубали сотнями) але скажу,

Розповідав один архітектор, що Сихів і з точки зору планування - маразм повний. Абсолютно не враховані переважаючі вітри даного регіону і вулиці і саме розташування будинків замість того щоби "гасити" вітри, навпаки їх "розганяють". Ті, хто там живе - не дадуть збрехати, коли взимку дує холодний вітер - "хвайся хто може" :D

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Вів, 12 листопада 2013, 10:04

срав пес! у Винниках найкраще жити! 8-)
1. до ашану 15 хв.
2. до жд вокзалу 15 хв.
3. ліс, екологія
4. дешевше житло, не дихають сусіди в вікна
INTE®©ULLE®™

weber

Повідомлення weber » Вів, 12 листопада 2013, 10:13

hrdrive писав: срав пес! у Винниках найкраще жити! 8-)
1. до ашану 15 хв.
2. до жд вокзалу 15 хв.
3. ліс, екологія
4. дешевше житло, не дихають сусіди в вікна
біг пес!
1. то ще в залежності з якої дупи виїжджаєш у Винниках. Машину мити, в деяких випадках, кожен день - дякую. Вигляд як після сафарі після ваших боліт.
2. діти, коли виростуть, повинні на машині кожен день на навчання їздити? А нє, товктися годину туди-назад в машрутці.
3. Залежність від машини, щоб вийти в місто? Ні, дякую :beer А ну так, маршрутки їздять %)
4. Пішки додому бухим пройтись, ні не чув, траса до Винник така, що на вєліку страшно їхати.
5. Сусіди у вікна не дихають, зате життя дихає у місті, в яке треба ще доїхати. А машина вклякла або на сервісі, хев фан зимою.

Так що, я можу навести не менше таких же аргументів на Вєнікі ваші.

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Вів, 12 листопада 2013, 10:21

weber, Ромік відкрию страшну таємницю - то шо ти знаєш то не Винники, то вже майже с. Чишки а Винниках більшість доріг асфальтові 8-)
INTE®©ULLE®™

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 12 листопада 2013, 10:23

про винники :D то є окрема тема, бо це передмістя зі всіма своїми плюсами і мінусами. хрдрайву по болоту їхати не треба :D мені трохи треба, але недовго, бо я недалеко від головної вулиці живу. їздила колись маршрутками, то годину не займало. годину маршрутка їде тільки в ашан, але вона їде через сихів ітд. так я виходила за 45 хв до часу призначення і в цей час входило пішки до маршрутки і з маршрутки, чекання і безпосередньо їзда. я за 25 хв добираюсь не спішучи до наукової до 1001 дрібниці на машині. якби в мене був вибір, то я вибирала би місто, але я просто люблю місто і не люблю тих курей, псів, городів і тд, я дуже міська людина, але плюсів в винниках теж повно і повітря тут до речі чистіше, ніж у Львові, у Львові часами можна задихнутись, особливо зараз, коли Львів стоїть в постійних пробках і сотні двигунів працює одночасно (вже не кажучи про каналізаційний сморід, від якого постійно тягне на блювоту). кому подобається тихе життя з малою густотою населення і своїм подвір"ям і всяке таке то винники супер, а кому треба вночі бухим додому добиратись і нема на таксі грошей то краще тоді у львові :shout
zubylo.lviv.ua

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Вів, 12 листопада 2013, 10:28

Sally, думав шо ти шось лихе напишеш, хтів сказати шо там де ти живеш то тоже не винники, то район негрів :D
INTE®©ULLE®™

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Вів, 12 листопада 2013, 10:37

Для мене, ну якщо не ідеал, то дуже бажаним би був такий райончик як на фото, в якому я виріс (це не Львів, а Стрий).
- практично центр (5-10 хв. хотьби)
- приватний сектор
- є подвір"я, гараж, комора і невеличеий город 3-5 соток (можна "чисто раді задоволення" попорпатися в землі, виростити пару квіток, трускавки, кріп чи т.п. - ну при бажанні можна й бульбою засадити, кому що, деякі сусіди і курей тримали... і свиней :facepalm )
- ДУЖЕ тихий і спокійний райончик (машини їздять рідко, вантажівки і маршрутки тільки коли перекривають основні вулиці)
- все поруч (школи, дитсадки, продуктові супермаркети 5 хв. пішки, зупинка маршрутки 3 хв. пішки, залізничний вокзал - 15 хв. пішки)
- по цінах, в середньому там будиночок 100 кв.м. виходить 50-80 тик. зелених, залежить від стану і конкретного розташування, площі подвір"я, городу, наявності гаражу інших споруд ну і інших факторів. Панятне діло, що є і новозбудовані коттеджного типу, за які "просять" і по 200-300 тик., з підігрівами підлог, там всі діла)
як

З мінусів, те що ці особнячки йдуть на 2-3 сім"ї і повно сусідів, не завжди адекватних :| , але зараз там можна купити (якщо пощастить, бажаючих купити також немало) і цілий особнячок зі свої подвір"ям і городчиком

Чи є щось схоже у Львові?
Напевне район Кривоноса, Високого Замку (зі сторони Личаківської), Погулянка :unsure
Вкладення
str_grush.JPG
Востаннє редагувалось Вів, 12 листопада 2013, 10:45 користувачем Speedo, всього редагувалось 1 раз.

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 12 листопада 2013, 10:39

hrdrive, тут ліпше, ніж внизу імхо! як купували тут ділянку, то внизу перед тим дивились, і там було би простіше, там вже був фундамент і проект затверджений, а тут все треба було з нуля робити, але вибрали тут і я не жалію, бо як подумаю, що треба би було пішки доверху ходити :facepalm а тут мені файно, чим хочеш доїжджаєш і по стежці за хвилину вдома ;) на неграх я жила також :D там був великий плюс, що хоч то була і квартира, але був окремий вхід з двору і не треба було ходити через під"Їзд, єдиними сусідами була господиня тої квартири, яка жила зверху, а довкола більше нікого не було. ну не люблю я сусідів близько :D в кого скрутно з грішми а квартиру хочеться, я вважаю, що винники хороший вихід. якщо вже є сім"я то краще жити в більшій квартирі в винниках, ніж в малесенькій в місті, бо тут також вся інфраструктура є як і в інших районах (ну крім басейну) але дешевше і для дітей безпечніше. а чо ти думаєш шо я винники не люблю? :D я просто не люблю сільський (в найгіршому розумінні цього слова) менталітет, хоч я дуже поважаю селян за їхню важку працю, але ми просто різні люди і мені з ними некомфортно близько спілкуватись. тому в таких районах краще жити в повнцістю новозбудованому районі, де всі приїжджі, всі будуються і ніхто нікому не рахує гроші. з такими сусідами і домовитись легше, і організуватись, і вони більше поважають чужу власність.
zubylo.lviv.ua

evil1207
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення evil1207 » Вів, 12 листопада 2013, 10:47

25 років прожив на Сихові, загалом мені подобалось)
потім жив один рік на Левандівці (Повітряна, в старому будинку) "ні туди ні сюди"
Ви ходили по тих старих вуличках, подвір'я малюсінькі, кожен старається щось добудувати на таму квадратонму метрі подвір'я ще два метра житла, але мало хто при цьому робить благоустрій того подвір'я(((
Зараз живу в Пустомитах: [цензура] далеко до Львова(((
Коли був в Києві, і приїздив до Львова то тут усе здавалось спокійнішим, зараз те ж саме відчуття коли зі Львова повертаюсь в Пустомити)

P.S. На даному етапі життя жив би в передмісті в окремому будинку.
P.P.S.поки працював біля жд вокзалу, добирання з Сихова і з Пустомит по часу однаково (35-40хв), з Левандівки 30хв пішки.

scrap
Ім'я:Андрій
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 9 рази

Повідомлення scrap » Вів, 12 листопада 2013, 12:12

BOXER писав: а толку? краще навпаки - яка прожила з самого дитинства до років 20ти у Львові, а потім переїхала на Сихів і прожила хоча би 10-ку там. Тоді можна шось порівнювати.
я прожив +- 22 роки на Привокзальній, і останніх 6 років на Сихові - Сихів в плані життя кращий від Привокзальної - більше зелені, є де погуляти, немає вокзалу і базару (а це цигани, бомжі, попрошайки, наркомани). На Привокзальній був маленький дворик, а за вікнами Городоцька, де вікно можна відкрити тільки вночі, і то шумахери (особливо мотоциклісти) мішають спати.
В плані добирання - Привокзальна виграє - вокзал, центр 20 хвилин, університети під боком, трамваї, тролейбуси. Хоча з Сихова до Ашану швидше, але по відстані так само як з Привокзальної.
Маршрутки - живу на Санті - кінцева практично у всі кінці міста(крім Ашану))), але на 09:00 можна і сидячи добратись, якщо пропустити 1 маршрутку.

Ska_Vit

Повідомлення Ska_Vit » Вів, 12 листопада 2013, 12:51

BOXER писав: інфраструктура там напевно найкраща з районів Львова. але то Сихів, ну хз як пояснити ше...
аргумент [цензура] :facepalm :shout

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 12 листопада 2013, 12:51

hrdrive писав: 1. до ашану 15 хв.
2. до жд вокзалу 15 хв.
ай та ладно )) пробки рахуєш і світлофори ? там тіки по личаківській зверху вниз деколи 10-20хв треба їхати.

і кілометраж врахуй.. кожен день з Винник от на Патона і назад в тебе скільки получається кілометражу ? то тіки на бенз серйозна стаття витрат.

Speedo, такого і у Львові повно.. прямо з вікна похоже бачу. але то для мене не "особняк". то просто забудова малоповерхова. особняк має мати обовязково ділянку і огорожено забором :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей