А хіба не бачив їх у Львові, що таке здивування? Ці печення не в одному магазині продаються і не перший рікThug писав: мені чесно сказали - "печиво італійське, правда печуть у Львові.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А хіба не бачив їх у Львові, що таке здивування? Ці печення не в одному магазині продаються і не перший рікThug писав: мені чесно сказали - "печиво італійське, правда печуть у Львові.
шкода... думав що хоч на "нових" заправках... чи то пак, ребрендизованих...ОККО писав: У Львові ще не встановлювали нових.
може бути, так як заправка в розібраному стані, туди мабуть явно менше водіїв заїжджає, бо думають що не працює... от і такими махінаціями доганяють план.AndrewK писав: apricot написав:
їй з того точно краще не стає.
А план по виручці?
Вони не італійські і біля італійських навіть не лежали. Печуть у Львові.rubilnik писав: доки ті печеньки з італії доїдуть, кому вони нужни будуть
Я вигравав машину, але в зменшеному масштабіOleh Nemchinov писав:А "хтось", "колись", "щось" виграв у акціях ОККО?
і то хлібVanjabest писав: але в зменшеному масштабі
Окрім призів за бали, ні.Oleh Nemchinov писав:А "хтось", "колись", "щось" виграв у акціях ОККО?
Когда Вольво разыгрывали, я на двух карточках настирал влажные салфетки :) Которые оказались достаточно неплохими, и попали в список товаров, которые я покупаю за баллы.Oleh Nemchinov писав: А "хтось", "колись", "щось" виграв у акціях ОККО?
я то думаю чо в мене машина гірше їхати почалаxxfOxx писав: Доречі, бензин на всіх заправках на 30 коп подешевшав чи то тільки у Окко акція така?
та ніби всюди. є СМСки із Вогу про нові акції й з Шелу про подешевшання ше й на 15коп.xxfOxx писав:Доречі, бензин на всіх заправках на 30 коп подешевшав чи то тільки у Окко акція така?
Він подешевшав не тільки у Львові, а в цілому по нашій мережі. Під впливом зниження світових цін на нафту європейські НПЗ, у яких ми закуповуємо пальне, знизили відпускні ціни. Відповідно ми змогли ввезти в Україну дешевший товар й опустити ціни на своїх АЗК.xxfOxx писав:Доречі, бензин на всіх заправках на 30 коп подешевшав чи то тільки у Окко акція така?
Вчора сервіс-інженери проводили ремонтні роботи на АЗС64. Дозуючу систему переналаштовували.Andriy01 писав:Окко, я вже не вперше мив машину мийкою "стандарт" на Науковій - там таке враження, що просто водою і щітками миє. Шампунь майже не ллється на машину (як колись).
Гляньте в чому справа, будь ласка.
на яких мийках обладнання не потребує заміни?ОККО писав: Сподіваюсь, що на 2014 рік погодять заміну обладнання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей