нова ауді 12кSpeedo писав: нову машину!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нова ауді 12кSpeedo писав: нову машину!
я знав шо всі так скажуть .але я сказав шо іменно я би брав якшо шукав універсала дизеля.і аргументовав вибір тому шо знаю технічну сторону машини.Speedo писав: Машинка класна - питань нема, але де ж такі гроші,
За цю суму, підтримую! А6 в C4 кузові, це дуже надійний автомобіль, 2,5tdi надзвичайно надійний двигун. В такому бюджеті брав би саме таку машину.andriy320e30 писав: я знав шо всі так скажуть .але я сказав шо іменно я би брав якшо шукав універсала дизеля.
axel писав: надзвичайно надійний двигун
бо їх багато, тому і часті гості. При яких пробігах втикають ті двигуни ти в майстра не питав?Speedo писав: "часті гості"
А що мені вірити? В мене є 2 приклади. Один товариш має вже 8 років таку ауді. Тягає нею м'ясо з польщі, спідометр заклинив на 450 тисячах 3 роки тому. за весь час поміняв тільки наддув.Speedo писав: А ви і дальше вірте в то, що 20-річна машина, взагалі не ламається і з нею ніяких проблем - бо то ж німиць!
Це що машина 2002 року яка нормально обслуговується, приїжджає міняти кільця то це нічого, а те що ауді 95 року... хз звідки пригнана... з невідомим пробігом, хто зна як обслуговується і стоїть з розібраним двигуном то це вже проблемаSpeedo писав: коли приїжджав собі міняти кільця,
Разговаривают два друга:
- Ты представляешь, еду сегодня на работу. Смотрю, в соседнем ряду дама за рулём. Так она разговаривала по мобильнику и одновремено подводила глаза, глядя в зеркало заднего вида. Я чуть бритву в кофе не уронил...
axel писав: Це що машина 2002 року яка нормально обслуговується,
А для мене M57D30Speedo писав: Ну незнаю, для мене все-таки ідеал дизелів того класу, то 3 літровий мерсовський OM603
якшо машина в ідеалі .особливо мотор і кузов небитий з рівними зазорами то брати однозначно.там головне не перегріти і слідкувати за ремнем грмFelix писав: а6 с4 2.5 тді?![]()
![]()
+100500axel писав:Це що машина 2002 року яка нормально обслуговується, приїжджає міняти кільця то це нічого, а те що ауді 95 року... хз звідки пригнана... з невідомим пробігом, хто зна як обслуговується і стоїть з розібраним двигуном то це вже проблемаSpeedo писав: коли приїжджав собі міняти кільця,![]()
Ще треба пошукати такий ,щоб не потребував ремонту найближчим часомSpeedo писав:
Ну незнаю, для мене все-таки ідеал дизелів того класу, то 3 літровий мерсовський OM603
ідеал кажеш.....axel писав: А для мене M57D30
А Ви покатайтеся в такій пару днів і в новій за ті гроші , і все стане ясно....Speedo писав:
машині 17 років за 12600![]()
Машинка класна - питань нема, але де ж такі гроші, майже як за нову машину!
anry1 писав: Ви покатайтеся в такій пару днів і в новій за ті гроші , і все стане ясно....
1. старі машини типу ауді с4, мерс 123-124, бмв 30-32-34 і йому подібні в німеччині чи в польщі ціняться дорого, якщо в них стан ідельний.Speedo писав: Стара машина не повинна стільки коштувати! Подивіться скільки такі коштують в Польщі чи Бундес на тих самих "отомото" чи "мобіле.де". В цих роках то вже "не машина" а просто "средство пєрєдвіженія" (якщо воно ще передвигається) після наших "танкодромів"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість