Чота не розумію я таких приколів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це ти так бачиш, а я бачу сторожових псів які гавкають на людей, бо буде їхати царь, і одного водія який посміявся, потролив чи познущався над таким прислужником пахана.Thug писав: В даному відео абосраними виглядають обидві сторони.
кожному своє, тебе ж не змушують робити так самоThug писав: Чота не розумію я таких приколів
Сенс в тому що ці спецзаходи по перекриванню доріг для віп персон нікому нікуда не впали.Thug писав: а сенс?
А ти не бачив як вони себе при прищавому вели? Що, була якась відмінність?Morozov писав: а я бачу сторожових псів які гавкають на людей, бо буде їхати царь,
Мені смішно слухати людей, які кажуть що боротись із корупцією потрібно підняттям зарплат у даі...cdrom писав: це не значить, що вони перестануть брати хабарі,
На чому їздиш?Morozov писав: ми просто побачимо у даішників дорожчі авто
В тебе яка зарплата? Чи ти просто школяр на канікулах який дрочить на відео з ютюба?Morozov писав: а зарплата має бути приблизно на такому ж рівні як і у всіх людей, сьогодні це 1500 до 3000 гр.
взагаліто середня зп по Львову для якогось середньостатистичного працівника і лежить в межах 2000-3000 грн. не всі ж айтішники)pikach00 писав: В тебе яка зарплата? Чи ти просто школяр на канікулах який дрочить на відео з ютюба?
Ну то нехай ідуть у програмісти, шахтарі, підприємці і тд, якщо їх не влаштовує зп до 3000 то для чого туди ідуть ?ugine31 писав: нереально нормально жити на 3к грн.
я тобі відкрию велику таємницю, навколо купа народу живе на такі гроші, притому нічого не крадучи зайвого і без конвертів. а в райцентрах і на ще меншу, для них 3к грн то взагалі крутоpikach00 писав: RULES, хочеш сказати що людина може прожити на цю офіційну зарплату?
Thug писав: Пацики, у будь-якій країні, для того, щоб навести порядок із мєнтами, в першу чергу підвищують їм зарплати. Банальний метод батога і пряника.
Маєш зарплату, гарну пенсію в перспективі - будеш дорожити посадою. Тому туди і потрапляють нормальні не тупі люди.
Інакші методи не спрацюють
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість