П.С.: дана історія і на регіку повинна бути, можливо завтра викладу, як то кажуть, героїв треба знати в обличчя

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дай і мені почитати, то шо ти читавVova_P писав:якраз недавно і читав, і саме в них уточняється що таке "обгін"killawatt писав: давно правила читав?
Ну ти про всіх так не говори, міліція також різна. І нормальні там також є. Знаю що небагато, але є.Morozov писав: міліція замість слідкувати за дотриманням закону, прислужує сторожовими псами для цих виродків.
зняв як вона брала давала усні пояснення?Speedo писав: героїв треба знати в обличчя![]()
MAECTP0 писав: абізяна з гранатою, шумахер, м..ля
Ну так а чо..., тре було пригальмувати на світлофорі біля та все-таки вийти, ну і запитати куди він так спішить ))))Cabbanis писав: "а ну виходь давай" і починає хамити
я того не писав це 1.TimeKeeper писав:MAECTP0 писав: абізяна з гранатою, шумахер, м..ля
Приймаю це як образу в адресу всіх дружин і мамів форумчан які їздять за кермом. Треба думати шо пишеш.
TimeKeeper писав: Приймаю це як образу в адресу всіх дружин і мамів форумчан які їздять за кермом. Треба думати шо пишеш.
Ну я шось ступив, але хулі дєлать якщо на доріжчі супер асфальт а на тротуарі перепані плити?Thug писав:Vusiko, у німців за таке штрафуют
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей