наверное каждый помнит свою первую машинку? И с радостю достал бы себе сейчас аналогичную для колекции??? А что у каждого из вас было вашим первым автомобилем? Думаю даже если вы сейчас ездите на Мерседесе, то вам всё равно будет приятно вспомнить те счастливые моменты, когда вы впервые садились за руль собственного первого автомобиля, может Москвича или Зазика или что там у вас было? А только чего стоил запах салона!!! Может есть фотки? Давайте в этой теме выложим фото и описания первых наших машин, ведь приятно вспомнить!!! Ностальгия однако!!! наверно каждому было сложно растатся с любимым железным другом :)
Це мі є перший автомобіль,як він мені дістався, зробив літом мені тата презент,машина в мене вже 1 рік.
Коротенька характеристика про машину.
Ваз 2107. двигун 1.5 4кпп,(двигун 3-ий)
нарікань немаю,машина їздить без проблем,аде думаю після нового року буду продавати,і буду шось собі підшукувати до ДН.
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Першим автомобілем була Audi 80 1982 року. Як згадаю шо продали то так шкода її . Проте виходу небуло - батько на ній перевозив вантажі і кузов був нещасний. Наразі маю альфу, стоїть на варці, неможу дочекатись коли виїду.
Моя перша, але надіюсь не остання машина - 2106 мотор 1.6 з 1991 року. Тесть дав поїздити, що і роблю до сьогоднішнього дня. Вже 3 місяці їжджу, таке враження - що після цієї водійської практики - буду їздити на любому "танку". Як вона тільки їздить!!!
Нива 1,6 двигун, білий колір, була тільки задньопривідна, без переднього моста.
Це був танк - їздили де попало і як попало...в резульаті попав...:) Спогадів дуже багато причому з ріними пригодами...Як зараз згадую страшно стає..як могло таке приходити в голову, але "по молодсті" приходило:)
Продав - сумував, але зараз радію, бо інакше міг і не писати цього повідмолення...