В мене на роботі душ, фрішний сніданок і обідt309 писав: митися в спортзалі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В мене на роботі душ, фрішний сніданок і обідt309 писав: митися в спортзалі
тобі як неодруженому взагалі казкаpikach00 писав:В мене на роботі душ, фрішний сніданок і обідt309 писав: митися в спортзалі![]()
Можна так жити як кажеш
залетів?t309 писав: я колись так хотів спробувати просто заради експерименту, але так і не вийшло
Ну да, скажу дівчині щоб вгості приїзжала в офісt309 писав: тобі як неодруженому взагалі казка
pikach00 писав: Ну да, скажу дівчині щоб вгості приїзжала в офіс
24год на добу?Liuskywalker писав: шукай дівчину серед колег-співробітників
та не робили, вже давно звідтам переїхали...hrdrive писав: *Lesyk*, фото
Рік назад дружина написала заяву на ділянку в Пустомитах, поставили на чергу (до речі, там дають в оренду на 5років, якщо побудуєшся, тоді передають у власність), так досі руху ніякого((((t309 писав:нарахунок безплатної землі гарантованої конституцією, я планую цим зайнятись, точніше вже почав якщо є бажаючі не просто зірвати нахаляву кусок землі, а далі будь що буде, а люди які саме хочуть будуватись і жити на природі поряд з такими ж однодумцями, щоб їхні діти бігали по траві і дихали чистим повітрям то є варянт обєднатись, разом вибити ділянки легше та і потім будуватись також легше та веселіше!!!!
нот бед ! :) Але то треба трохи мати щастя і удачі заразAndrewK писав: І за 880 взяв з частковим ремонтом
evil1207 писав: там дають в оренду на 5років, якщо побудуєшся, тоді передають у власність
Зато 10 хв. ходьби до Кремляzinkevych писав: про ціни на квартири в Москві, що тут раніше обговорювалось
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей