в теплі дні шкода новенької зимової гуми

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
гума ?VETERAN писав: Я такого ще ніколи не бачив - вона просто поламалась.
cdrom писав: як справжній українець - поламали гумову камеру?
Аналогічно. А то шкода "зиму" тесати по теплому асфальтіugine31 писав: я чекаю до холодів. мені просто диски перекинути і всьо
то в якому саме магазині ?VETERAN писав: Купуйте у нього гуму тільки для ворогів.
А була гарно запакована у пакетик з тальком. На самій камері фарбою надруковано "Сделано в России".Liuskywalker писав: Напевно десь в маслі "купали"
Було не важко - я її запхав у новеньке японське колесо і проїхав зі Львова до Любліна.cdrom писав: як справжній українець - поламали гумову камеру?
Я що, спеціально? На швидкісній дорозі перед Любліном різко здулося колесо. Я ще встиг, без різкого гальмування, з'їхати на газон. Там виявився кусок дороги без бордюрів. Поставив запаску. У Варшаві сам розбортував і витягнув камеру - зламалася у місцях згину, коли була запакована. Якась дуже крихка гума. Напевно складається з глини і сажі, а каучук забули додати. Крім камери, вигорнув ще жменю чорного порошку - напевно з поверхні камери натерлося.zinkevych писав: так і далі нерозумію, як ви камеру ту поломали???
Покришка нова - безкамерна. Диски стокові - не тримають повітря. Нема дисків з "вухами" для ковпаків під безкамерні шини.cdrom писав: А краще переходь на безкамерку
Такі диски є - хочеться відновити зовнішній вигляд. Ще потрібно гарні ковпаки знайти, а за них хочуть дуже багато, на мою думку.cdrom писав: може краще було диски пошукати не під ковпаки, або інші варіанти...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей