переважно на 2-3 сек ранішеCORVETTE ZR-1 CE писав: Різниця бо не завжди в часно виключав сикундомір.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
переважно на 2-3 сек ранішеCORVETTE ZR-1 CE писав: Різниця бо не завжди в часно виключав сикундомір.
crush писав: переважно на 2-3 сек раніше
тре на Північну поїхати,все маю в наявностіasteroid писав: на андроїді Torque рахує нормально і точно через елм 327 блюпупний
то перешкода хіба для вазаCORVETTE ZR-1 CE писав: Північна шлак. Там дорога вниз і горбата вже вся.
а який інтерхвейс??...мну подойдьот??Sluva писав: тре на Північну поїхати,все маю в наявності
боїшся шоб жигуля з його крутою ходовою не викинуло в рів на швидкості?CORVETTE ZR-1 CE писав: Там дорога вниз і горбата вже вся.
час засікав по салонному годинникові?CORVETTE ZR-1 CE писав: Без нього, на арені, по прямі до 10 за нєфіг .
мамаміяCORVETTE ZR-1 CE писав: Та їздив я там . Розгін до 10 с. в іншу сторону до 12 . Робимо середнє десь 11 і це без глушака. З ним машинка трохи тупувата. Без нього, на арені, по прямі до 10 за нєфіг .
то типу,"з горки" і "під горку"CORVETTE ZR-1 CE писав: Та їздив я там . Розгін до 10 с. в іншу сторону до 12 . Робимо середнє десь 11 і це без прямотока. З ним машинка трохи резвіша. на арені, по прямі до 10 за нєфіг
CORVETTE ZR-1 CE писав: Розгін до 10 с.
CORVETTE ZR-1 CE писав: в іншу сторону до 12 .
CORVETTE ZR-1 CE писав: Робимо середнє десь 11
CORVETTE ZR-1 CE писав: на арені, по прямі до 10 за нєфіг .
CORVETTE ZR-1 CE писав: Авто: Жигулі ))
мало бути так написаноCORVETTE ZR-1 CE писав: Та їздив я там . Розгін до 10 с. в іншу сторону до 12 . Робимо середнє десь 11 і це без прямотока. З ним машинка трохи резвіша. на арені, по прямі до 10 за нєфіг .
вот блін, в мене тоді всі 7 сек до сотки з прямотокомCORVETTE ZR-1 CE писав: Робимо середнє десь 11 і це без прямотока. З ним машинка трохи резвіша. на арені, по прямі до 10 за нєфіг .
може сісти на гіляки придорожніх хащівandriy320e30 писав: боїшся шоб жигуля з його крутою ходовою не викинуло в рів на швидкості?
Ну якщо зараз за 10, то так має поїхати десь за 7,3-7,4CORVETTE ZR-1 CE писав: Треба там норм впуск і випуск замутити і я думаю вона попре кращє.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей