а тих воленів шо в лівій тошнять внас мільйони

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І що, часто тебе зганяють, якщо їдеш і не маєш де посунутися?santosxxx писав: ні...але коли нема можливості перелаштуватись.... чому я маю перевищувати швидкість бо хтось там позаду спішить дуже? як буде можливість то перестроюсь.... а не жати на гашетку бо комусь преспічило
де таке було написано?Thug писав: jon, перелаштовуватися ж апасно
з такою що не дотягує на 1-2 км. до правопорушенняThug писав: За одно, запитання, з якою швидкістю ти там їздиш?
Зміна рядності - і є перелаштовуванням. Що тут небезпечного?santosxxx писав:де таке було написано?Thug писав: jon, перелаштовуватися ж апасно
Постійна зміна рядності -- це так сказать шашечки, щоб тобі було зрозуміліше!
раз в тиждень стабільно хтось попадається...Thug писав: І що, часто тебе зганяють, якщо їдеш і не маєш де посунутися?
Раз на тиждень? Як важко жити. Може, дійсно ти щось не так робиш?santosxxx писав: раз в тиждень стабільно хтось попадається...
в основному коли попереду мене рухається інше авто...але я його не підганяю..а даю йому кілька секунд для виконання маневру... для перестроювання в праву смугу або як варіант для розвороту, так як там багато розривів і народ скаще навпроти Ашану через клумби для зміни напрямку руху
Постійна -- тобто часта малось на увазі..Thug писав: Що тут небезпечного
та хоч раз на 5-10 секунд. У чому проблема?santosxxx писав:Постійна -- тобто часта малось на увазі..Thug писав: Що тут небезпечного
ПДР ніхто не відмінявThug писав: та хоч раз на 5-10 секунд. У чому проблема?
Спідометер бреше. в середньому на 5-10 км. Отже ти можеш недотягувати і 10 км.santosxxx писав:Thug, якщо я рухаюсь з швидкістю яка не дотягує до порушення правил на 1-2 км... з якою швидкістю має рухатись транспортний засіб позаду?
80 до Ашану....Thug писав: То яка швидкість у тебе? Цифру напиши
Хехе, а що, ПДР дозволяють їзду з такою швидкістю в населеному пункті?santosxxx писав:80 до Ашану....Thug писав: То яка швидкість у тебе? Цифру напиши
ну так...але перевищення до 20 км. допустиме...мене ще ніразу ДАІ не зупинили на данному відрізку і не сказали що я порушую...Thug писав: Хехе, а що, ПДР дозволяють їзду з такою швидкістю в населеному пункті?
Ти сам перевищуєш на 20 км/год. Чому іншим не можна на 30-40? Якщо ти порушуєш - яке ти маєш моральне право стримувати інших?
Thug писав: Спідометер бреше. в середньому на 5-10 км
Воно не допустиме. Просто за нього не карають рубльом. Так що це якісь подвійні стандарти вимальовуютьсяsantosxxx писав: ну так...але перевищення допустиме...
вот ..а це вже позитивно.... бо чел який пхне позаду можливо не вкурсі де розставлені постиThug писав: Просто за нього не карають рубльом.
А може чєл готовий ризинути?santosxxx писав: вот ..а це вже позитивно.... бо чел який пхне позаду можливо не вкурсі де розставлені пости
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей