це теж можна двояко трактувати. В правилах написано за відсутності розмітки або знаків. А вона не відсутня.Thug писав: розмітка є, але не вся
На Луганській теж

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це теж можна двояко трактувати. В правилах написано за відсутності розмітки або знаків. А вона не відсутня.Thug писав: розмітка є, але не вся
Дав би сотку і поїхав далі.TAXI писав: цікаво, якої б ви заспівали, якщо б були на місці Рено і виїхали в лоб патрулю ДАІ. 100% вам би приписали створення аварійної ситуації
Повністю підтримую!Thug писав: Вам тут намагаються пояснити, що якщо чуже порушення не створює вам чи ще комусь незручностей - нєфік ізображати з себе ДАІшника і щемити. Залиште це на совісті порушника
Ага, є. Або на сусідній вулиці є. У правилах же не сказано де точно вона має бутиcdrom писав:це теж можна двояко трактувати. В правилах написано за відсутності розмітки або знаків. А вона не відсутня.Thug писав: розмітка є, але не вся
На Луганській теж
СтопхамівецьThug писав: ти в міліції працюєш? Чи так, дабравольний дружиннік?
Стоп_уТюгівець, стоп_тельківець, стопікачувець, стоп_наркотіксtelko писав:СтопхамівецьThug писав: ти в міліції працюєш? Чи так, дабравольний дружиннік?
Sluva писав: А мені сподобалось так їздити
Sluva писав: через 4 полоси і подвійну суцільну
killawatt писав: Юрка їхав лівіше, шоб потім не перестроюватись перед запаркованою машиною (видно здалека)
Бо нєфік тошнити в лівій смузі курва мать! Треба їхати так, щоб "не обганяли полюбас" і в правійkillawatt писав:то полюбас його би вже хтось обганяв і тре було би робити маневр (втрачений час).
ну я куєю, знак "обмеження 40" для воленів сантаклауса чи шо?Thug писав: Бо нєфік тошнити в лівій смузі курва мать!
Thug писав: я за таку їзду, коли за 500 метрів від перешкоди чи повороту перелаштовуються, можу і повчити
А що, обмеження швидкості дозволяє їхати у лівій смузі?killawatt писав: ну я куєю, знак "обмеження 40" для воленів сантаклауса чи шо?![]()
![]()
![]()
Мрій, мрій про мене, мрій©killawatt писав: я гатоф, накінець-то поміняю собі бампер за твій щьот
а що є пункт правил який забороняє їзду в лівій???? той пункт носить рекомендаційний характер менThug писав: А що, обмеження швидкості дозволяє їхати у лівій смузі?
ані лорак певно здригнуласьThug писав: Мрій, мрій про мене, мрій©
ті знаки там без причини ! Такшо ложити/класти на них можна льохкоkillawatt писав: ну я куєю, знак "обмеження 40" для воленів сантаклауса чи шо?
чойто без причини????topper писав:ті знаки там без причини ! Такшо ложити/класти на них можна льохкоkillawatt писав: ну я куєю, знак "обмеження 40" для воленів сантаклауса чи шо?![]()
Та ти шо! Рекомендаційний? А по-моєму там доволі чітко все написаноkillawatt писав: а що є пункт правил який забороняє їзду в лівій???? той пункт носить рекомендаційний характер менхочу їду, хочу нє, так само як в гайдонів люблять питати, на то, коли просять документи - то наказ чи прохання? на що ті відповідають, прохання - ну і само собою - я не хочу виконувати ваше безглузде прохання
![]()
так шо хоть тища машин їдуть си в лівій, можеш їх ВИПЕРЕДИТИ ЗПРАВА, що є дозволенотільки вважєй не погни си підвіску єжи не дай боже не россчітаєш габарити буцефалика між авто і бурдюром
![]()
![]()
там обмеження швидкості разом зі знаком "перехід" ! А на коновальця ставили собі ті, в кого ворота прямо на дорогу виходять, шоб не ганяли під хатоюkillawatt писав: на вулудимира бальшого біля дірнама, тоже 40 без причини бо там ніколи нікого не збивають, правда?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей