Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
Vova_P
Ім'я:Володимир
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення Vova_P » П'ят, 01 листопада 2013, 15:27

Thug писав: Вам тут намагаються пояснити, що якщо чуже порушення не створює вам чи ще комусь незручностей
1 раз не створює, 2-й раз не створює, а потім як створить, не дай Бог, то ремонтом машини може не обійтись.
Політика з серії моя хата крайня.... Але і до неї може добратись рано чи пізно, тому ІМХО все правильно автор зробив.
Востаннє редагувалось П'ят, 01 листопада 2013, 15:28 користувачем Vova_P, всього редагувалось 1 раз.

cdrom
Ім'я:Роман
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » П'ят, 01 листопада 2013, 15:28

Thug, ніфіга, щемити треба, а то будуть ще більше нагліти :sing
A goal without a plan is just a wish

TAXI

Повідомлення TAXI » П'ят, 01 листопада 2013, 15:28

Так в тому й то справа, що таких порушників потрібно вчити аби більше так не робили. Сьогодні йому проканає, пропустять, і завтра він поїде так само, а на пішоходному буде людина і... првєт зона. Ліпше його сьогодні повчити, щоб завтра він їздив як нормальна людина і був з сім"єю в дома, а не чиєюсь "дружиною" на зоні

Just be

Повідомлення Just be » П'ят, 01 листопада 2013, 15:29

Thug писав: Вам тут намагаються пояснити, що якщо чуже порушення не створює вам чи ще комусь незручностей - нєфік ізображати з себе ДАІшника і щемити. Залиште це на совісті порушника ;)
я б з тобою погодився, якщо б ми жили в Європі, а так нажаль не можу. Бо коли такі уроди бачать безнаказаність то вони продовжують нагліти.

Thug

Повідомлення Thug » П'ят, 01 листопада 2013, 15:29

Vova_P писав: 1 раз не створює, 2-й раз не створює, а потім як створить, не дай Бог, то ремонтом машини може не обійтись.
Політика з серії моя хата крайня.... Але і до неї може добратись рано чи пізно, тому ІМХО все правильно автор зробив.
Бросьтє вашу дурацкую агітацию ©

Ну шо за узагальнення? За тим же принципом: у тебе є машина. Нині ти нікого не збив, завтра, а післязавтра зіб'єш. Спали машину! ;)

cdrom
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » П'ят, 01 листопада 2013, 15:30

і взагалі, він би не заважав, якщо обігнав би в момент, коли немає зустрічних. І не біля пішоходного переходу. І не на зупинці.

TAXI

Повідомлення TAXI » П'ят, 01 листопада 2013, 15:32

Thug, не в обіду, але таке враження, що ти не просто так собі аватарку вибрав :D Вона тобі пасує

TAXI

Повідомлення TAXI » П'ят, 01 листопада 2013, 15:33

Thug писав:
Vova_P писав: 1 раз не створює, 2-й раз не створює, а потім як створить, не дай Бог, то ремонтом машини може не обійтись.
Бросьтє вашу дурацкую агітацию ©

Ну шо за узагальнення? За тим же принципом: у тебе є машина. Нині ти нікого не збив, завтра, а післязавтра зіб'єш. Спали машину! ;)
ніфіга не так. Імовірність когось збити коли ти їдеш по ПДД в рази менша ніж коли ти їх грубо порушуєш. Крім того, коли ти їдеш по ПДД то виннем в ДТП будеш не ти

Vova_P

Повідомлення Vova_P » П'ят, 01 листопада 2013, 15:36

Thug писав: Ну шо за узагальнення
Thug писав: За тим же принципом:
Прикладів можна намалювати багато, але ПДР для чогось то і придумали, і не просто так, чи мож взагалі від них відмовитись - і відповідно хто на танку - той і перший їде.

Thug

Повідомлення Thug » П'ят, 01 листопада 2013, 15:36

TAXI, де, по-твоєму, межа між грубим порушенням і незначним? Водію рено за таке всього б лише невеликий штраф впаяли ;)

cdrom, Фобосу достатньо було їхати правіше, а не по-королівськи, по середині. І все - конфлікту б не було. І кіна теж.

І головне - опонент так і не навчений. Поїхав матюкатися, обурений. І Фобос зробив те саме. Кому стало краще?

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » П'ят, 01 листопада 2013, 15:37

Тема вроді "виродки на дорозі", а не "порушники правил" :facepalm
От виродком більше виглядає той в кого важка корона що не може підсунутись вправо.

Thug

Повідомлення Thug » П'ят, 01 листопада 2013, 15:38

Vova_P писав: але ПДР для чогось то і придумали
Для того, щоб взивати до ПДР, Фобосу спочатку пасувало б їхати правіше, як я уже писав. Там влазиться дві машини - значить є дві смуги. Всьо.

А так обоє рябоє. Один більше, інший менше. Обматюкали одне одного і роз'їхалися. Впрочєм, заслужено :D

TAXI

Повідомлення TAXI » П'ят, 01 листопада 2013, 15:39

Thug писав: Водію рено за таке всього б лише невеликий штраф впаяли ;)
Думаю ти помиляєшся. Фактично він виїхав в лоб Фобосу, якому для уникнення ДТП потрібно було маневрувати. Йому б 100% впаяли аварійну ситуацію, а за таке, штраф зовсім не маленький

TAXI

Повідомлення TAXI » П'ят, 01 листопада 2013, 15:42

Thug писав:
Vova_P писав: але ПДР для чогось то і придумали
Для того, щоб взивати до ПДР, Фобосу спочатку пасувало б їхати правіше, як я уже писав. Там влазиться дві машини - значить є дві смуги. Всьо.

А так обоє рябоє. Один більше, інший менше. Обматюкали одне одного і роз'їхалися. Впрочєм, заслужено :D
Туг, ти реально трохи олень :D :beer Фобос абсолютно нічого не порушив. Він їхав так, як дозволяла дорожна обстановка. І те що там 2 смуги могло б бути не означає, що Ренушка мала право туди вивалювати.
І нєфіг розводити демагогію.

Vova_P

Повідомлення Vova_P » П'ят, 01 листопада 2013, 15:44

Тобто чувак який почав маневр не впевнившись в безпеці інших учасників, наражаючи їх на небезпеку, білий і пухнастий, нікого нема на зустрічній - обганяй на здоров"я, тільки на твоїй совісті це буде.
Thug писав:значить є дві смуги
згідно ПДР, який я читав, на смугу видяляється мін 2,5 метри - там точно 5 метрів в смузі руху в одному напрямку нема, щоб їх водії могли далі ділити на дві.

Thug

Повідомлення Thug » П'ят, 01 листопада 2013, 15:45

TAXI писав: Туг, ти реально трохи олень :D :beer Фобос абсолютно нічого не порушив. Він їхав так, як дозволяла дорожна обстановка. І те що там 2 смуги могло б бути не означає, що Ренушка мала право туди вивалювати.
І нєфіг розводити демагогію.
Тпру, стаять! Ти теж трохи олень! :D

Фобос мав їхати правіше і крапка. "Дорожня обстановка" ще й як дозволяла. Але наш народний потяг до лівої смуги нєіскарєнім ;)

Рено не мала права вивалювати, Фобос не мав чого їхати так близько до лівого краю (за вашою ж логікою - а якби з-за трамваю ззаду діти вибігли? фіг би він встиг зреагувати)

Vova_P, не знаю, які ти ПДР читав, але там ні слова про те, що у разі відсутності розмітки, водії мають відміряти 2,5 метра і вважати їх смугою ;) :D

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » П'ят, 01 листопада 2013, 15:50

Не міг я їхати правіше, з перехрестя виїжджали автомобілі, чи я мав їм рівняти капоти? Ну і там 2 машини аж ну ніяк не вміщаються на одній полосі.
Ford?

cdrom
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » П'ят, 01 листопада 2013, 15:51

Thug писав: водії мають відміряти 2,5 метра і вважати їх смугою
навіть коли по них проходить трамвайна колія зустрічного напрямку? Та й розмітка там є.
Це те саме, як колись відео було про мерс, що їхав собі по зустрічній перетнувши подвійду суцільну. При двох смугах понятно, що можна їхати в правій і його пропускати, але чи то вихід з ситуації?

Vova_P

Повідомлення Vova_P » П'ят, 01 листопада 2013, 15:54

Thug писав: але там ні слова про те, що у разі відсутності розмітки, водії мають відміряти 2,5 метра і вважати їх смугою
" смуга руху - поздовжня смуга на проїзній частині завширшки щонайменше 2,75 м, що позначена або не позначена дорожньою розміткою і призначена для руху нерейкових транспортних засобів;"

Якщо там їх дві - то ширина має бути мін 5,5 м, сорі трохи помилився в розмірах

Thug

Повідомлення Thug » П'ят, 01 листопада 2013, 15:55

Fobos, подивися на автомобілі, котрі виїжджають. Вони не вилізли у крайню смугу.

І з рено ти б спокійно роз'їхався. Подивися, там далі припаркована машина стоїть у тій смузі, про котру ви пишете, що її немає. І вона не створює проблем з об'їздом. Бо дорога до усрачки широка :D
Fobos писав: Ну і там 2 машини аж ну ніяк не вміщаються на одній полосі.
Бачиш, наші правила - хитрі і каварні. Хто сказав, що мають влізтися саме дві машини? Підказка - це можуть бути машина і моцик.
І от щоб він влізся, якщо єдина смуга без розмітки і при цьому вона ширша за звичну смугу на одну машину треба таки триматися правіше :happy

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей