та та є такі..траплялисьtopper писав: Оль, ти забула, на великих машинах переважно їздять ті, в кого комплекс маленької піськи

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та та є такі..траплялисьtopper писав: Оль, ти забула, на великих машинах переважно їздять ті, в кого комплекс маленької піськи
якщо не помиляюсь то вони заборонені і якщо тебе з ним зловлять то будеш мати кучку проблемSpeedo писав: нервово-паралітичний
не знаю що ти мала на увазі, але ситуація виглядає так що якраз водії дорожчих машин більше пропускають і проявляють якусь водійську солідарність( я не маю на увазі пропускати вічно спішащих).IceQueen писав: а їх такі машини пропустять?
згіднаJust be писав: не знаю що ти мала на увазі, але ситуація виглядає так що якраз водії дорожчих машин більше пропускають і проявляють якусь водійську солідарність( я не маю на увазі пропускати вічно спішащих).
я нині джипа не пропустивJust be писав: Я сам ніколи не пропускаю тих хто нагло "влазить", але дивлячись на дії інших водіїв, замічаю що більшість відривається на всяких жигулях, ланосах і т.д., а коли машина коштує 20-30-50 кусків, то майже у всіх зразу пропадає відчуття справедливості .... не говорячи про то щоб зажати сигнал і бодатись ...
Печально воно якось ...
+100Just be писав:Я сам ніколи не пропускаю тих хто нагло "влазить", але дивлячись на дії інших водіїв, замічаю що більшість відривається на всяких жигулях, ланосах і т.д., а коли машина коштує 20-30-50 кусків, то майже у всіх зразу пропадає відчуття справедливості .... не говорячи про то щоб зажати сигнал і бодатись ...
Печально воно якось ...
а мене мало не пропустив на бусі один...В даному випадку - моя відвага перемоглаПетро писав: я нині джипа не пропустив
згідна, але не повністю! Дивлячись хто за кермом. Коли там серйозні адекватні люди, то так, а коли повсідаються малолітні мажори, які ні копійки не заробили на ту машинку то фіг! Вони всім виглядом хочуть показати, що вони ледь не власники доріг.Just be писав: не знаю що ти мала на увазі, але ситуація виглядає так що якраз водії дорожчих машин більше пропускають і проявляють якусь водійську солідарність
це ж жінкиLiuskywalker писав: Мая фшокє, посоньі![]()
TAXI писав: про біту то я так, для самозахисту, якщо якесь "невміняєме" почне руки сунути
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 14 гостей