водій .бо треба було думати шо купляєшNovel писав: Так хто у цьому винуватий - автомобіль чи водій?![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
водій .бо треба було думати шо купляєшNovel писав: Так хто у цьому винуватий - автомобіль чи водій?![]()
нормальний мерседес 14-16 і то ше пошукати живого требаklub писав: е 2000-2002 2.2 сді і як в них ходова?
100%*Lesyk* писав: нормальний мерседес 14-16 і то ше пошукати живого треба
слаба ходоваklub писав: пассат б5
гниє кузовklub писав: мерседес е-класу 2000-2003 років
головне не взяти з Multitronic-ом + ходова як в Б5-гоklub писав: ауді а6
дивишся що за мотор і гуглишklub писав: Multitronic чи TipTronic?
там вроді треба дивитися чи то перша фаза Мегана2 чи друга фаза - бо в першій боялчок вроді було дофіга, а в другій вже ніби чуток поправили... я вот тільки не припомню з якого року пішла друга фазаSpeedo писав: мегана 05-06 років,
найдеш любе .але ціна буде вища на 2-3к ринкової.недавно взяли такий знайомим без жодного підкрасу короче ідеал.забув ціну короче багато .тільки на пошуки десь 3місяця пішлоSpeedo писав: Живого не знайдеш
у 2006 почався рестайлFelix писав: тільки не припомню з якого року пішла друга фаза
то так на перший погляд, тоже читав і незнав що це все не так і складно, поміняв за пару хвилин. А от на рахунок габаритів, то троха неручно, а ближнє то фігня. В мене он в тігрі шоб поміняти лампочку ближнього то простіше було фару зняти.Felix писав: а ну і заміни лампочок в передніх фарах самим ізашчрйонним ізвратом
Jarevych писав: твій швагро Apokalipsis ?
andriy320e30 писав: водій .бо треба було думати шо купляєш
не насвистуй...знаю де є В5 на продаж, правда без електрики, але машина жива.Speedo писав: я вже мовчу за б5. Живого не знайдеш
pavlo09, золоті слова!!!!!!pavlo09 писав: Народ, ви тут реально в 90-х. Запчастини є до любого авта, на кожному кроці. Якщо в пасаті б5 дорога ходова, то беріть ВАЗ (там халява) Якщо в 2.5 моторі хтось каже що важко ремінь поміняти, то забудьте дорогу до цього майстра. Якщо... то не треба вам машини, і йдіть на тролейбус...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей