Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
курва,я толерантно ставлюсь до них,але нині одне чмо мене просто дістало...бавився в шашечки між машинамиThug писав: як же запарили ті роверасти, котрі лізуть у ліву смугу
нє...почався корок і я прямо перед ним майже притерся до бардюру....бідацтво зупинилося ,покрутило тим шо замість голови і потєгнуло той лісапєд на тротуарkillawatt писав: Sluva, сказав йому який він аутист?
штурпак-баняк, пра уТюг?Sluva писав: покрутило тим шо замість голови
Значить ти входиш в той 1% нормальнихПетро писав:telko, я сам на бусі їжджу більшу половину дня і кожен день,але перед маневром подивлюсь в зеркала і НАвіть поворот включаю![]()
![]()
Сам дурак. И конец у тебя синий.telko писав: пора вже знати, шо на бусах одні прєдури їздять,
свідком чого ти мав бути? того що вони його спіймали на фару? )))) ящо це ще ті що там стоять з феном, то нехай йдуть лісом...... регулярно розводять народ.tjey писав: хотіли щоб я був свідком але часу не було , були і інші свідки ,
Нвіть якщо ти не такий, то виключення лише підтверджують правилоmikenat писав:Сам дурак. И конец у тебя синий.telko писав: пора вже знати, шо на бусах одні прєдури їздять,
тре було не дати обїхати, а ти притормозив і пропустив ту помилку природиugine31 писав: шкода шо об'їхав, я мав якраз настрій і час.
та ві шось так увєрєнно [цензура], якось не хотілось стати участником ДТП, тому трошки притормозивkillawatt писав: тре було не дати обїхати, а ти притормозив і пропустив ту помилку природи
ага. і правий рульThug писав: Ще й номери не українські?
ugine31, купи нормальний реєстратор!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей