Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
точно?Thug писав: судячи з відео - не виходить
і далеко заїхав? аж пердімною став в кінці.Thug писав: Поки ти рушив - він ще одного такого, шо бензин економить випередив
нейтралка то і є холостіkillawatt писав: а тепер покури мануал до машини: на нейтралці споживає як на холостих, а коли котишся на передачі - бєнзус спалюється тільки коли жмеш на педальку
бо об'єктив має дуже широкий кут і дистанція здається більшою. реально до 10 см від мене проїхав.killawatt писав: ugine31, чота там взагалі не видно, щоб аж шось могло статись
то я просто взяв на реєстраторі вчорашній проїзд того перехрестя свій глянув. я не зберігав спеціально відос місячної давностіThug писав:ugine31, ну той раз тобі вийшло, а нині - ніфіга не вдалося
ugine31 писав: нейтралка то і є холості
там від обертів залежить. бєнзу не жре, тікі якшо оберти вище 1800
ну ригуль нє?ugine31 писав: і то шо крузак не здогадався глянути яке світло горить
а всьо решта нє?Thug писав: killawatt правий насчот холостих обертів і нейтралки
перечитай шо я написавkillawatt писав: тоість до 1800 бєнзу не жре?))
нє, пити почне вже з орієнтовно 1800 (на різних моторах по-різному) і до 800.killawatt писав: бєнзу не пє поки не впадуть обороти до холостих
так я і не сперечаюсь, уточнюю просто, шо як обороти нижчі за 1800, то буде пити бєнзуThug писав: killawatt правий насчот холостих обертів і нейтралки
ugine31 писав: killawatt написав:
тоість до 1800 бєнзу не жре?))
перечитай шо я написав
Я не займаю праву смугу, якщо у лівій одна-дві машини, а позаду хтось їде з наміром повертати на ту стрілку.killawatt писав: канєшна по ПДР можна стояти, але чіста по львівським панятіям - ( як ото мене колись трафляли Ви за зовнішнє кільце![]()
) - можна і нужна не займати, людішкі собі на Рубчака попинзлюють давольні, що не тратять час через якогось жлоба, який на стрілці їде прямо (у випадку тянучки, все вище сказане нівелюється
)
та, шось я кому не в тєму приліпивkillawatt писав:ugine31 писав: killawatt написав:
тоість до 1800 бєнзу не жре?))
перечитай шо я написав
знаки пунктуації рішають
Двигун на святій воді працює?killawatt писав: на передачі пальне споживається тільки в момент натискання на педальку газу: підняв до 1800 педалькою, відпустив педальку, всьо - бєнзу не пє поки не впадуть обороти до холостих
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей