killawatt писав:в тебе не хетч, ну ти і тьомне село без сільради, то називається ліфт-бек цвєта льохкай піначуколядиThug писав: хетч![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
killawatt писав:в тебе не хетч, ну ти і тьомне село без сільради, то називається ліфт-бек цвєта льохкай піначуколядиThug писав: хетч![]()
Куда підставляюkillawatt писав: ми в атвєтє за тєх каво пріручілі, шо ж ти так Дженні підставляєш нігадяй такий
червоним машинкам на червоне можнаkillawatt писав: ну йоклмн ти ж не дальтон?
не розмітку, а знакиkillawatt писав: Та і розмітку провтикав
розмітку на знакахtopper писав:не розмітку, а знакиkillawatt писав: Та і розмітку провтикав
там за поворотом люблять мєнти стояти і ловити на рядність. хоч там постійно хто хоче їхати справа і мій муж постійно так робить, за шо слухає довге нудне вичитуванняtopper писав: не розмітку, а знаки
Оль, я реально спішивSally писав: там за поворотом люблять мєнти стояти і ловити на рядність. хоч там постійно хто хоче їхати справа і мій муж постійно так робить, за шо слухає довге нудне вичитування але то реально небезпечно, ти і себе підставляєш, і інших. а якщо справа від тебе буде велика машина типу джипа чи буса чи ще чогось, то тебе там буде просто не видно!
судячи з відео - не виходитьugine31 писав: тим більше так швидше проїхати перехрестя виходить
дядько уТюг зле не порадить, мене перевчивThug писав: ugine31, завелика дистанція, як і у минуломісячних відео Кілавата
а тепер покури мануал до машини: на нейтралці споживає як на холостих, а коли котишся на передачі - бєнзус спалюється тільки коли жмеш на педалькуugine31 писав: а я катився на нейтрлаці, бо знаю і бачив шо там червоне. [цензура] бєнзу палити?
killawatt писав: дядько уТюг зле не порадить, мене перевчив![]()
Ага. Як на дивані теліпаєсіkillawatt писав: дядько уТюг зле не порадить, мене перевчив![]()
ugine31 писав:
крузак смішно дупцьою ачканув перед наступним авто
Thug писав: ййййой![]()
![]()
гумєнцом?Thug писав: ugine31, плювати на стрілку![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей