Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мій ВАЗ 21099
- niama
- Ім'я:юра
- Стать:чоловік
- Номер:Люміній
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Був вім нинька в Кривчицьох... Шукав решітку... Всюди повний ацстой... Може ту що є фарбанути в чорний мат ?
Редкая собака добежит до середины Кореи .....
- Vanjabest
- Ім'я:Ваня
- Контактна інформація:
Re: Мій ВАЗ 21099
niama, то буде не то даже коли буде покрашено, краще вже тоді пошукати Б/у
050 50 37 820 Ваня
- Vanjabest
- Контактна інформація:
niama, в мене аналогічне враження
а вогнегасник чого не в салоні? 

050 50 37 820 Ваня
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
а шо йому там робитиVanjabest писав: а вогнегасник чого не в салоні?

Sad, but true.
- Vanjabest
- Контактна інформація:
BOXER а тебе що не вчили?

31.4.7. Інші елементи конструкції:
Цитата:
...■медична аптечка з нанесеними на неї відомостями про тип транспортного засобу, для якого вона призначена, — на мотоциклі з боковим причепом, легковому, вантажному автомобілі, колісному тракторі, автобусі, мікроавтобусі, тролейбусі, автомобілі, що перевозить небезпечний вантаж;
■знак аварійної зупинки (миготливий червоний ліхтар), який відповідає вимогам стандарту, — на мотоциклі з боковим причепом, легковому, вантажному автомобілі, колісному тракторі, автобусі;
■на вантажних автомобілях з дозволеною максимальною масою понад 3, 5 т і в автобусах з дозволеною максимальною масою понад 5 т — противідкотні упори (щонайменше два);
■проблискові маячки оранжевого кольору на великовагових та великогабаритних транспортних засобах;
(абзац п'ятий підпункту "є" пункту 31.4.7 у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2008 р. N 876)
■працездатний вогнегасник на легковому, вантажному автомобілі, автобусі.Примітки:
1.1. Тип, марка, місця встановлення додаткової кількості вогнегасників, якими обладнуються транспортні засоби, що перевозять радіоактивні та окремі небезпечні вантажі, визначаються умовами безпечного перевезення конкретного небезпечного вантажу.
2.2. Аптечка, перелік медикаментів якої відповідає ДСТУ 3961–2000 для відповідного типу транспортного засобу, і вогнегасник повинні бути в закріпленому стані у місцях, визначених підприємством-виробником. Якщо конструкцією транспортного засобу ці місця не передбачено, медична аптечка і вогнегасник повинні знаходитися в легкодоступних місцях, крім багажника легкового автомобіля. В автобусі один вогнегасник повинен бути в кабіні водія, другий — у салоні для пасажирів; ...
050 50 37 820 Ваня
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
Vanjabest писав: BOXER а тебе що не вчили?
Цитата:
31.4.7. Інші елементи конструкції:
Цитата:
...■медична аптечка з нанесеними на неї відомостями про тип транспортного засобу, для якого вона призначена, — на мотоциклі з боковим причепом, легковому, вантажному автомобілі, колісному тракторі, автобусі, мікроавтобусі, тролейбусі, автомобілі, що перевозить небезпечний вантаж;
■знак аварійної зупинки (миготливий червоний ліхтар), який відповідає вимогам стандарту, — на мотоциклі з боковим причепом, легковому, вантажному автомобілі, колісному тракторі, автобусі;
■на вантажних автомобілях з дозволеною максимальною масою понад 3, 5 т і в автобусах з дозволеною максимальною масою понад 5 т — противідкотні упори (щонайменше два);
■проблискові маячки оранжевого кольору на великовагових та великогабаритних транспортних засобах;
(абзац п'ятий підпункту "є" пункту 31.4.7 у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2008 р. N 876)
■працездатний вогнегасник на легковому, вантажному автомобілі, автобусі.Примітки:
1.1. Тип, марка, місця встановлення додаткової кількості вогнегасників, якими обладнуються транспортні засоби, що перевозять радіоактивні та окремі небезпечні вантажі, визначаються умовами безпечного перевезення конкретного небезпечного вантажу.
2.2. Аптечка, перелік медикаментів якої відповідає ДСТУ 3961–2000 для відповідного типу транспортного засобу, і вогнегасник повинні бути в закріпленому стані у місцях, визначених підприємством-виробником. Якщо конструкцією транспортного засобу ці місця не передбачено, медична аптечка і вогнегасник повинні знаходитися в легкодоступних місцях, крім багажника легкового автомобіля. В автобусі один вогнегасник повинен бути в кабіні водія, другий — у салоні для пасажирів; ...
а ПДР зі змінами каже інакше:

джерелоПримітки: 1. Тип, марка, місця встановлення додаткової кількості вогнегасників, якими обладнуються транспортні засоби, що перевозять радіоактивні та окремі небезпечні вантажі, визначаються умовами безпечного перевезення конкретного небезпечного вантажу.
2. Аптечка, перелік медикаментів якої відповідає ДСТУ 3961-2000 для відповідного типу транспортного засобу, і вогнегасник повинні бути в закріпленому стані у місцях, визначених підприємством-виробником. У разі коли конструкцією транспортного засобу зазначені місця не передбачено, медична аптечка і вогнегасник повинні розташовуватись у легкодоступних місцях.
Тип і кількість вогнегасників повинні відповідати встановленим нормам. Вогнегасники, якими забезпечуються транспортні засоби, повинні бути сертифікованими в Україні відповідно до вимог законодавства;
(пункт 2 примітки підпункту "є" пункту 31.4.7 у редакції
постанови Кабінету Міністрів України від 03.09.2009 р. N 934)
http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/l ... 11306.html
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- Vanjabest
- Контактна інформація:
MAGYLA, тоді кожному судити самому де в нього легкодоступне місце для встановлення вогнегасника.
Амінь
Амінь

050 50 37 820 Ваня
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
раджу не маячити девайсами, а то всякі "гості" можуть читати... ось Данку в таврію влізли. дівалю теж здається...
- vazik
- Ім'я:Тарас
- Номер:ВС
- Контактна інформація:
Перетяжка пльонкою, неожиддано, но бачив в реалі, супер виглядає, спочатку думав, що це простий чорний мат! А не тут то було, як сонце виглянуло!!!!!
Губа на передньому, бампері, модно виглядає, як рідна!
Губа на передньому, бампері, модно виглядає, як рідна!

- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
фото губи сюдаvazik писав: Губа на передньому, бампері, модно виглядає, як рідна!

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
нями подвіря чьотко прострілюється Грібковим ремінгтоном з балконуmister_X писав:раджу не маячити девайсами, а то всякі "гості" можуть читати... ось Данку в таврію влізли. дівалю теж здається...
- niama
- Ім'я:юра
- Номер:Люміній
100 %Vusiko писав: нями подвіря чьотко прострілюється Грібковим ремінгтоном з балкону

Редкая собака добежит до середины Кореи .....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей