Dexter писав: так, Руля на коні

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Dexter писав: так, Руля на коні
ето врятлиRosko писав: може він з часом розставить якісь пріоритети і почне раціонально обдумувати свої рішення.
то нашо ти то всьо помінявGleyf писав: Нива,тіпо,вольво,сенатор черовний,9ка,білий жигуль,скорпіо усі вони були на ходу!
я суджу в сумі по більшості випадків, про які я тут читав... само собою розуміється, що все і повністю нерухомістю не може бути, деякі на якомусь нехай ходу але були, але в загальній сумі тільки пам'ятаю, що в тебе постійно з'являлися фотки де щось в подвір'ї на одному і тому ж місці стоїть, але завжди щось їм в більшості випадків бракувало щоб повноцінно їздити.... а остання це фейл повний, вона ще й не їздила толком, тільки тижнями запчастини чекаєш і в результаті знову її сплавляєш не поїздивши взагалі.....Gleyf писав: tetraider, чому нерухомість,ти впевнено це знаєш?
він зібрався прожити 9 життівzelja писав: НАХУЯ ТИ ЇХ БРАВ
в цій темі, та й в попередніх вже стільки написано, що вже якби мав розставити пріорітети, то вже би давно ЇЗДИВ на машині, а не притягував би в двір свіжі парники для помідорів...Rosko писав: може він з часом розставить якісь пріоритети і почне раціонально обдумувати свої рішення.
Shpioner писав:моя версія
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей