Якби тобі той тіп з мазди не поджзвонив ти би так і дальше би мутив мазду, ти панікьой і вискочка вот що скажу куда вітер подує ту і машину берш ..Gleyf писав: а зараз це буде,тому що,виходу нема,або так або ніяк

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якби тобі той тіп з мазди не поджзвонив ти би так і дальше би мутив мазду, ти панікьой і вискочка вот що скажу куда вітер подує ту і машину берш ..Gleyf писав: а зараз це буде,тому що,виходу нема,або так або ніяк
то хулі ти поміняв їх ааааааааааааааааааааааа ??? вот в чом вапрос ...Gleyf писав: Dexter, була сієра,2 ескорти(універсал,і 1.6 2 дв хетч),поні,тіпо,сенатор,вольво 740-760 які в рази були кращі від 9ки
вкотре переконуюсь шо ти Д@лб"[цензура]Gleyf писав: Dexter, зараз вони в києві,і львові
успішно експлуатуються
як приклад моє вольво і мій сеня
http://auto.ria.ua/auto_volvo_740_11305766.html
http://auto.ria.ua/auto_opel_senator_12136930.html
zelja писав: Но ти Руля ашибаєшся
от не [цензура]zelja писав: газ
твому випадку то є самий реальний варіант ,але нєєєє ти хочеш інно таз ,ну так скатертю дорожка подивимся через пів року скільки втебе ще обмінів буде і куда ти скотишся хоча всі переконані шо ти і так вже на дні .. так шо я хз я шо то буде,якби я мав ту мазду я би її спалив і назбирав гроші на заза або ваз, поїздив би поки не нарісується каса на нормальний іннот таз а не такий як в тебе був в яког отре ше вкладувати ціну самої машини ....Gleyf писав: Ваз не хочу принципово,чому це навязувати іншим. В людей є смаки,і своя думка і вони мають розбігатись
про пациків це звичайноzelja писав: норм пацики катають на вазах ( не від хорошого життя ) ремонтують і не переймаються(в майбутньому будуть гроші і куплять собі норм тачку) а ти єбать олігарх якому треба комфорт і не ВАЗ хочеш виєбнутися...
не назбирає вже ібо нормальний ЗАЗік від 6-7тис вже починається таврії десь від 10 а мазда зі всіма запчастинами вартує не більше 5тис грнzelja писав: назбирав гроші на заза
люди можуть бути фанатами якогось автомобіля і їм всерівно що це минуле століття, що там купа косяків в конструкції авто, воно просто приносить задоволення їм і цього достатньо шоб бути його власником. інші їздять на даних авто бо вони їм підходять по певних критеріях, а купляти щось інше це просто потратити купу часу і грошей. є ще треті для яких дані авто це суто сраковозка від пункту А до пункту Б і все, або по роботі їздити, в силу не дорогих запчастин і обслуговування. А Руля незнає шо хоче від машини, зациклився на іномарці і [цензура] якій, може він з часом розставить якісь пріоритети і почне раціонально обдумувати свої рішення.tetraider писав: MAGYLA, Liuskywalker, pavlolvov
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей