А вас це ще дивує?Є мисля поїхати додому та переєструвати свою машину на донецькі номери замість львівськихMorozov писав:От справжній виродок, а кобра просто проїха повз і не замітила джип на зустрічнійавтору респект .

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А вас це ще дивує?Є мисля поїхати додому та переєструвати свою машину на донецькі номери замість львівськихMorozov писав:От справжній виродок, а кобра просто проїха повз і не замітила джип на зустрічнійавтору респект .
Дивують люди які говорять "не всі мусора сволочі", бо такі виродки будуть так їздити і далі, якщо кобра отак просто проїзджає то звичайний мусор щей честь віддасть водію цього крузераluav писав: А вас це ще дивує?
Саме так і будеMorozov писав: то звичайний мусор щей честь віддасть водію цього крузера
а що ти хочеш? битися тут зібрався чи що? не бачу взагалі теми для обговорення та й відео чесно кажучи ні про що. звичні щоденні ситуації на дорозі, прям там щось таке незвичайне? ти як би з дуба впав. зніми рожеві окуляри.ugine31 писав: ну я бачу наговорювати на незнайому людину і потім з'їхати з теми в твому стилі.
telko писав: Ти вирішив не сигналити собі коли порушив пдр при перестроюванні на перехрестку?
От ти їхав в лівому ряді. Чого пригати з ряду в ряд, як на срачку і в кінцевому результаті опинитись в ряді якому їхав зпочатку?Topic_40 писав:
І як вам таке? вирішив стриматися і не сигналити))
він взагаі красень - акуратно об’їхав тошнота. не займав всю ліву смугу. при бажанні ьам иожна було проїхати не сильно залазячи на суцільні.pavlo09 писав: ще до кенгуру якісь претензії
Якби я дальше їхав в лівому ряді то залишився би стояти на світлофорі і так на жовте проїхав(видно на відео), немає бажання тошнити як ті всі шо їхали в лівому ряді! Багато хто неправильно вибирає собі смугу для руху, чомусь коли я їду помало то приймаю вправо і стараюся нікому не заважати!pavlo09 писав: От ти їхав в лівому ряді. Чого пригати з ряду в ряд, як на срачку і в кінцевому результаті опинитись в ряді якому їхав зпочатку? ще до кенгуру якісь претензії
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей