Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Thug
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
pikach00, якраз хотів запостити. Уроди 

-
Re: Виродки на дорозі
pikach00, Mission imPossible
крєтіноси...

- Thug
Автор відео теж канєшна штурпак добра людина. Хрєн би я того муфлона на гольфі з лівої направо впустив. Навіть якщо не знати, що він на тротуар попре 

- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
він не перешкоджав, він на світлофорі може не зміг зразу включити передачу чи що, в мене наприклад теж часами передача не включається і я сижу по 3-4 рази витискаю щеплення і включаю а ззаду обовязково вже в когось срачка бо вони на своїх трамваях-автоматах вже вже сидять готові зробити ривок ніби вон и не на дорозі а на треку. то що я буду гробити свою машину тільки тому шо в когось нетримання чи шо?Thug писав: перешкоджати іншим транспортним засобам, рухаючись без потреби з дуже малою швидкістю;
zubylo.lviv.ua
- Sally
killawatt, не плач відповідь і тебе стосується
в мене тут ця мишка тачпад чи як її така незручна страшне так шо я поки нажму то вже півгодини прийде

zubylo.lviv.ua
-
Sally, ну дивись, ти мабуть опису про того усраного не читала, він по стрийській летів шо пердолив і така в нього куйова карма, що як він хтів зупинятись на червоне то зразу загоряось зелене і всьо, його обганяв наш еМКівець і правильно зробив що обклав фафа, неуй іспалнять як воно
ну то ти бачила розмітку чи нє?

ну то ти бачила розмітку чи нє?

- Thug
Ну та ясно, шо вона не включиться, якщо гальмо при цьому тиснутиSally писав: він не перешкоджав, він на світлофорі може не зміг зразу включити передачу чи що

Припиняй виправдовувати ущєрбного

Та вродє ти її вже угробилаSally писав: в мене наприклад теж часами передача не включається і я сижу по 3-4 рази витискаю щеплення і включаю а ззаду обовязково вже в когось срачка бо вони на своїх трамваях-автоматах вже вже сидять готові зробити ривок ніби вон и не на дорозі а на треку. то що я буду гробити свою машину тільки тому шо в когось нетримання чи шо?

killawatt, мерсі, пупсік. Слово пригодилося

- Sally
нафіга оце фафа? що і кому він доказав? просто показав от типу дивись який ти лох а який я крутий як я гарно вмію розраховувати час і швидкість? це що якийсь комплекс неповноцінності чи спосіб самоствердитись? бракує визнання власної нев"єпенності вибачте за мою французьку? чи спосіб компенсувати їздою недосатні успіхи в інших сферах? я це бачу ВИКЛЮЧНО як комплекс, бо задоволена собою і життям людина не прагне нікому нічого доказувати, а просто їде і отримує від того задоволення.killawatt писав: правильно зробив що обклав фафа, неуй іспалнять як воно
zubylo.lviv.ua
- Thug
Саме такSally писав: нафіга оце фафа? що і кому він доказав? просто показав от типу дивись який ти лох а який я крутий як я гарно вмію розраховувати час і швидкість?

Пардон муа, задоволена людина не виливає тонни гімна на співрозмовників через кожного зустрічного чужого лохаSally писав:це що якийсь комплекс неповноцінності чи спосіб самоствердитись? бракує визнання власної нев"єпенності вибачте за мою французьку? чи спосіб компенсувати їздою недосатні успіхи в інших сферах? я це бачу ВИКЛЮЧНО як комплекс, бо задоволена собою і життям людина не прагне нікому нічого доказувати, а просто їде і отримує від того задоволення.

- Sally
ой пардон, я лила не гімно, але твоє сприйняття мені зрозумілеThug писав: Пардон муа, задоволена людина не виливає тонни гімна на співрозмовників через кожного зустрічного чужого лоха

zubylo.lviv.ua
- Thug
Угу, і не у всіх передачі не вмикаютьсяSally писав:Thug, ну не всі ж їздять на "трамваях" з двома педальками

Так, я виняйтковий. А іншим витикаю тільки коли вони мальоха заганяються. Це по-чоловічомSally писав:спробуй доводити свою вийнятковість будучи вийнятковим, а не витикаючи іншим, що вони гірші, бо якось то не по чоловікому виходить![]()

Добре бути самовпевненим і при тому могти дати тяглаSally писав:добре бути самовпевненим, але погано, коли тобі для цього потрібні інші люди, а не ти сам![]()

Тут і так все ясно. Топпер - вуаєрист, шпигунить за мною; Кілават тошнот, Морр депресивний флегматик через втрату Фети. А я буйний, но атходчівий шизофренік і параноїкSally писав:бо прийду і проведу вам психологічні аналізи ваших особистостей

Востаннє редагувалось П'ят, 25 жовтня 2013, 10:52 користувачем Thug, всього редагувалось 1 раз.
-
самоким?Thug писав: самовпевеним

а взагалі кажуть впевнений у собі, бо самовпевнений, то егоїст пихатий)
Востаннє редагувалось П'ят, 25 жовтня 2013, 10:54 користувачем killawatt, всього редагувалось 1 раз.
- weber
СтопХам рагулі передивились, от і їздять по тротуарах 

-
weber, ну якшо передивились, то реакція в них якась зворотня, а не позитивна 

- Thug
killawatt, а в стопхамів позитивна? Вони ж, цуки, не стають на в'їздах на тротуар, щоб припинити в'їжджання муфлонів, а спеціально стають в кінці, ближче до виїзду. Щоб шоу було. Їм насрати на правопорушення 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей