він думав що в нього смартzinkevych писав: хана

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
він думав що в нього смартzinkevych писав: хана
Якщо це нова фотка - то нормальне явище - вище вся дорога розкопана, та цей апендікс получається чисто для паркуванняzinkevych писав: хана
подумав, що якось не пасує вчити життя дядька років 45-ти, в нього ж мабуть двайцівісім років стажуugine31 писав:tetraider, ну то чо зауваження не зробив?
ну хз, я б 100% зробив зауваження у делікатній формі. бо не пасує ставити так машину, перш за все, а не вчити/не вчити когось. як людина позволяє собі так по-хамськи по відношенню до оточуючих автомобілістів поставити машину, то будь-хто вправі зробити зауваження незважаючи на вік.tetraider писав:подумав, що якось не пасує вчити життя дядька років 45-ти, в нього ж мабуть двайцівісім років стажуugine31 писав:tetraider, ну то чо зауваження не зробив?нехай це буде на його совісті
може й так, він, можливо, зрозумів з мого погляду, що він парканувся як кретинugine31 писав:ну хз, я б 100% зробив зауваження у делікатній формі. бо не пасує ставити так машину, перш за все, а не вчити/не вчити когось. як людина позволяє собі так по-хамськи по відношенню до оточуючих автомобілістів поставити машину, то будь-хто вправі зробити зауваження незважаючи на вік.tetraider писав:подумав, що якось не пасує вчити життя дядька років 45-ти, в нього ж мабуть двайцівісім років стажуugine31 писав:tetraider, ну то чо зауваження не зробив?нехай це буде на його совісті
ну от якось так й треба було: "Прошу пана, не пасує мені робити Вам зауваження але мушу. Який Ви нам приклад подаєте? "tetraider писав: одумав, що якось не пасує вчити життя дядька років 45-ти
знайшов ще таку фотку в контактахzinkevych писав: хана
Чергове "Вдале паркування" 24.10.2013 р. близько 09:00 біля Головної Пошти
приліпи гіфку на лобовеAndriy01 писав:
власниці КуКу.killawatt писав: приліпи гіфку на лобове
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей