Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
killawatt
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення killawatt » Чет, 24 жовтня 2013, 11:45

Thug, перечитай мій останній пост (апдейт внизу), ну і куда б автор заїхав в результаті? цепанув обочину двома колами тіки так, ти ще скажи, що в зимовий період радив би те ж саме :sing

Felix писав: раніше старався зміститися завжди в таких випадках (навіть якщо там ішло звуження полоси досить швидко) - але після кількох історій з такими спішащими - заьив на діло і тепер тупо валю собі в полосі (правда по зеркалах весь час дивлючи чи якийсь приудрок шось не іспалняє )
"золотые слова, Ю.Б." (с) :beer
Востаннє редагувалось Чет, 24 жовтня 2013, 11:48 користувачем killawatt, всього редагувалось 1 раз.

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 24 жовтня 2013, 11:48

killawatt, курвамать, не зли мене :angry :D
Подивися уважно - автор чеше навіть не посередині смуги, а ближче до лівого краю. Та йолкємоталкє, у чому проблема їхати на півтора метри правіше? Це можна робити навіть без смуги розгону - обочина на кільцевій широка

І ета... не треба ізабражати ще одного загадачьна-потрьопаного життям :facepalm :D

Пікачу, вихаді, будемо холіварити з супостатами! :D

Morozov

Повідомлення Morozov » Чет, 24 жовтня 2013, 11:55

Thug,

Подивись на відео, там всі їдуть тримаючись лівіше бо чекають нагоди обігнати фуру яка всіх гальмує, а на 09 виродок який вирішив обігнати тих хто сам хоче обігнати !
Ти пишеш як 18 літній хлопчина який взяв батьківську октавію і думає що він "самий бистрий стріт рейсер на районє" ... не солідно якось :|

killawatt

Повідомлення killawatt » Чет, 24 жовтня 2013, 11:55

Thug, о.О дядько сі починає злити, йуй :D

дивився уважно, значить давай по-порядку:

1. якщо автору не треба на зїзд, якого *уя йому їхати у лівій полосі, а потім у розгінній?
2. припустим на 0.02-0.03 автор бачить знак, кінець смуги (чи як там) - нормальна людина буде зміщатись, щоб через 50-60 м знов проситись в смугу?
п.с. тільки якщо там швидка чи інші служби, тоді оправдано
3. повторюсь, дурбелика на зубилі автор не міг побачити раніше ніж 0.08 імхо: цепати узбіччя двома колами на ГАЗелі, пофіг яке широке то узбіччя, не дуже прікольний варіант + якшо в буді є товар і т.д. + якшо погодні умови хірові.

твоя проблема в тому, що ти не можеш просто захистити регіка, обовязково треба як не обісрати його, то хотя би найти обоюдну вину))
Востаннє редагувалось Чет, 24 жовтня 2013, 12:05 користувачем killawatt, всього редагувалось 1 раз.

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 24 жовтня 2013, 11:58

killawatt, це не моя проблема, що рідко коли трапляється відео, де нема за що лошити. Тому я завжди думаю, перш ніж щось викладати :D

По інших пунктах - ти так ніфіга і ні понял. Нікому не треба проситися в смугу, якщо просто їхати по її правому краю. По асфальтованому узбіччі. Таке враження, що ми різні кіна дивилися :facepalm

killawatt

Повідомлення killawatt » Чет, 24 жовтня 2013, 12:04

Thug, тобі вже пан Морозов все пояснив) так само в принципі думаю і я + мої вище наведені думки))
Thug,

Подивись на відео, там всі їдуть тримаючись лівіше бо чекають нагоди обігнати фуру яка всіх гальмує
Thug писав: Таке враження, що ми різні кіна дивилися
ти в 3D дивився, шо хош :shout

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 24 жовтня 2013, 12:07

killawatt, газель буде фуру обганяти? Пфффф :facepalm

Felix
Лінгвіст
Ім'я:Felix
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 37 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Felix » Чет, 24 жовтня 2013, 12:12

Thug писав: Felix, тебе жизнь патрєпала і ти через це такий абазльонний на інших учасників руху?
дружище, нє ну таке враження шо шо таки в тебе проьблєми з размєром :D :D :D

знаєш, колись в мене ьула такаж дівятка як в того [цензура] на відео і я так же само часто любив їздити і счітав шо всі інші на дорозі жлоби бо не посунуться :facepalm було так.. було :facepalm :facepalm :facepalm
але з часом прийшло усвідомлення того (в силу ряду обставин), що їздити треба безпечно і прогнозовано максимально в рамках правил, щоб не створювати небезпеку на дорозі і іншим і собі самому.
І по Європі я накатав по дуже багатьох країнах немало кілометрів і висновки в мене свої (там просто такій [цензура] як на відео сприймається як [цензура], який на всіх ложив, а не як в нас - та нада було його впустити).

Про те, який міг би бути розвиток подій в конкретному випадку на відео (якби хтось захотів повернути на повороті, хтось рапотово з бокової виїжджав і т.д.), і як би в такому випадку могли постраждати інші невинні учасники руху - не хочу взагалі говорити і шось комусь пояснювати - в неті багато відео є на цю тему.

Скажу лише одне - хто хоче так їздити як той на дівятці з мисльою шо йому далжни посунутися бо то легко і ніяких проблем - їздіть дальше - але якшо шось піде не так - то будь-ласка убірайте себе з дороги самі і не робіть через це проблем іншим учасникам руху.
Більше не бачу смисла на цю тему шось писати.

killawatt

Повідомлення killawatt » Чет, 24 жовтня 2013, 12:16

Thug писав:killawatt, газель буде фуру обганяти? Пфффф :facepalm
пффф, льогко :D

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 24 жовтня 2013, 12:20

Felix, брателла, не гальмуй. Я не виправдовую мудилу на дев'ятці. Якщо б ти читав уважно - перше, що я написав після перегляду відео - виродок.

Уяви собі, що в кіні його немає. І просто стеж за траєкторією руху автора. З урахуванням того, що газель не може їхати як легкова машина.

Розмір піськи тут ні при чому. Тут вапрос лише в культурі поведінки на дорозі. От шо мене у нас напрягає - всім насрати на інших. І ви ще собі виправдання вигадуєте.

І ета, по європах я теж прєдастаташна покатався. Настільки падібільному і егоїстично як у нас їздять тільки італійці :facepalm

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 24 жовтня 2013, 12:21

killawatt, у твому кіні зустрічна абсолютно порожня. І газель могла хоч 20 км розганятися до тої швидкості ;) :D

killawatt

Повідомлення killawatt » Чет, 24 жовтня 2013, 12:23

Thug писав: перше, що я написав після перегляду відео - виродок.
"первое слово, дороже второго" (с) але тут відкомментився таваріщь Пікачу і Туга як понесло, то вже і автор троха вєрудок виявився :D
Thug писав: у твому кіні зустрічна абсолютно порожня.

ти мислиш з точки зору теорії відносності) не ейнштейнової :D

відносно пуста, не враховуючи тошнотів обгонял :)

так само і у випадку автора нашого, через відносну к-сть часу зустрічна могла стати пустою, там була далі горка, всі би вже обігнали фуру і тут автор си тоже би міг включити нітро і обійти фуру як стоячу, все відносно :shout :beer

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 24 жовтня 2013, 12:30

killawatt, чота мені захотілося тебе папінать :D

Карочє, місце газелі - правіше. Всьо! :sing :D

killawatt

Повідомлення killawatt » Чет, 24 жовтня 2013, 12:39

Thug, карочі, с тубов всьо єсно))

іди сюда попінай троха :D

viewtopic.php?p=1071442#p1071442

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 24 жовтня 2013, 12:45

killawatt, те кіно сюди треба кидати :D

У тебе ж немає знаку про те, що ти на головній. А ти преш як німий до суду :D

"по своїй смузі" © пффф :shout

killawatt

Повідомлення killawatt » Чет, 24 жовтня 2013, 12:47

Thug, зате є знаки для інших учасників руху, дати дорогу, а в мому випадку немає знаку СТОП, чого тоді не перти? пффф, дєтка астинь ;) :D

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 24 жовтня 2013, 12:53

killawatt, вуйку, для тебе перешкода з правого боку на рівнозначному нерегульованому перехресті. Які тобі ще знаки треба? :D

killawatt

Повідомлення killawatt » Чет, 24 жовтня 2013, 12:57

Thug, та не вчи мене прописним істинам)) я там чітко розписав, що знаки мають бути по обох сторонах, в свою чергу сам розумію, що як нема знаку головна дорога то перешкода зправа, погодься, цікавий випадок (ди.більний правда)

є два опозитні знаки (один сперли) дати дорогу і нема двох опозитних знаків головна дорога %)
Востаннє редагувалось Чет, 24 жовтня 2013, 13:00 користувачем killawatt, всього редагувалось 1 раз.

cdrom
Ім'я:Роман
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » Чет, 24 жовтня 2013, 12:58

Thug писав: У тебе ж немає знаку про те, що ти на головній
тут трохи не так. Ти не задумувався, чому знаки "дати дорогу" та "головна дорога" мають іншу форму, ніж інші. Їх з тильної сторони теж можна розрізняти
A goal without a plan is just a wish

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 24 жовтня 2013, 13:00

killawatt, там і для тебе має бути знак головної дороги. Але у нас так завжди - один знак не поставили, інший вкрали. Так шо виходимо з того, що маємо.

Ніхто не зобов'язаний знати, що колись, за Кучми, там знак висів

cdrom, я це прекрасно знаю. Але форма - лише допоміжна функція. Ніде не прописано, що має бути видно знак на перпендикулярній дорозі.

Тим більше, його взагалі немає. Ап чьом полемізуємо? :D

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей