Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
22.10, 17:27
Dexter
Кузов нечистий б.н. Інфа 100%
Ответить
22.10, 17:35
Віталій
Это ж Форд Глейфа со Львова,кузов там безномерной,без пометки в тех паспорте, геморрой еще тот,доверия вам в ближайшее время никто не даст,с облику не снимеш. Да и мотор там не 2 л,а 1.8 с моно инжектором от Джети,если не ошибаюсь коллектора залепили холодной сваркой,когда то был на Драйв2. А ценник в 3 куска,это космос,его цена 1400,и то в базарной день
Ответить
22.10, 18:07
Ігор
Відро ше то, ти то гавго селюкам впарюй за 3000 касаря , людина яка шарить то гавно і за 1000 не візьме....
Ответить
то само собою, але для чого то робити, нормальний покупець все сам побачть, мій фіат так само вже є в продажі , я ж не буду виписувати який він був битий, тим біьше зроблений ідельно і ціна низька...то є людини хліб , він на тому живе, для чого його відбирати...Gleyf писав: я там нічого не написав,говорив з ним по телефону,на оголошення після розмови ,але під оголошенями своїми пишу всю інфу,а не частинами
свого роду захищає довірливих лоховських покупців)*Lesyk* писав: то є людини хліб , він на тому живе, для чого його відбирати...
Йосип писав: бери вже доводи її до кінця
Та шо розуміти, порізав болгаркою, а потім зварив хтось док упи.Gleyf писав: Слово зарезал не зрозумів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей