ніхрєнаThug писав: Підженете чотку роботящу коханку - можна буде апсудіть. Без фотосесії сайдьомся в ціні

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ніхрєнаThug писав: Підженете чотку роботящу коханку - можна буде апсудіть. Без фотосесії сайдьомся в ціні
як шо такого? 4 машини на світлофорі а йому взападло стояти чекати у свому ряді, шо б поїхати прямо. то ж не тягнучка в 20 машин...AndrewK писав:І що такого, я там практично ідентично їду, тільки трохи швидше рухаюсь. По іншому, особливо зранку, це нереально. По іншому буде коли Коперніка відкриють. Крім того ще 2 проблеми - бидлоходи мимо переходу і бидломаршутки що стають де попало коло трампарку
мій регік побачив тікі номераThug писав:ugine31, мерс часом не з шильдиком АМГ ззаду? Сильно сусіда по офісному центру нагадує
ВС 1711 СТpikach00 писав:ugine31, які номера?
наступного разу спробуй мене здивуватиThug писав:ugine31, твій регік - гімно. Знаю, тобі вже про це казали![]()
Бо там знак руху по цій смузі наліво і прямо, а ви обоє повернули праворуч, от і він чекав, щоб влізти в правий рядugine31 писав: потім ше шось стояв на зелене не їхав, поки не фафакнув..
де він раніше такий правильний був? і я прямо поїхавVova_P писав:Бо там знак руху по цій смузі наліво і прямо, а ви обоє повернули праворуч, от і він чекав, щоб влізти в правий рядugine31 писав: потім ше шось стояв на зелене не їхав, поки не фафакнув..
Первше відео виродок, друге не згоден, абсолютно нормальна ситуація, тобі корона з голови впала, що ти притормозив?killawatt писав:1. ну що так важко розвернутись по правилам![]()
(5м до розвороту не доїхав)
2. мав відтормозитись, бо їхало заклєкле на волзі: "вкл поворот, рахую до 2х і перестроююсь" (вкл. поворонік не дає переваги при маневрі, треба переконатись у його безпечності та пропустити тих хто їде по полосі в яку перестроюєшся, чи я неправий?)
короче, відоси під спойлером
Та шо там його лапати коли він сам викладав відос з перевищенням швидкостіMorozov писав:killawatt,
Полювати на уТюга має щей непогану мотивацію ! він тут сам обіцяв пару ящиків пива Guinness тому хто зніме як він нетошнит виродкує !
telko писав: Та шо там його лапати коли він сам викладав відос з перевищенням швидкості
Я попередив жи швидість нещитається. Тим більше без сертифікованого приладу для її вимірюванняtelko писав: Та шо там його лапати коли він сам викладав відос з перевищенням швидкості
Та стандартна ситуація, я коли б побачив шо він врубав поворотник, сам би притормозив і він би ще мені аварійкою подякувавkillawatt писав: я не король, шоб мені корона падала - звісно, що нормальна ситуація, яких мульйон...і з досвідом до того ти готовий по дефолту і ставишся як до чогось простого, але ж погодься, перестроюватись на раз,два,три не переконавшись у безпеці маневра - виродкування
Про не щітається було на пару повідомлень нижчеThug писав:Я попередив жи швидість нещитається. Тим більше без сертифікованого приладу для її вимірюванняtelko писав: Та шо там його лапати коли він сам викладав відос з перевищенням швидкості
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей