Труси міряють тоже?Demyan писав: В видачі розетки (Точка) є навіть примірочна - поміряв, не підійшло - відправив назад.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Труси міряють тоже?Demyan писав: В видачі розетки (Точка) є навіть примірочна - поміряв, не підійшло - відправив назад.
shpila писав: мене був випадок коли замовили 4 ноута накладеним платежем, а потім просто мороз і я Новій Пошті заплатив - 220 грн, за те, що мої ноути в них покатались.
Ты прав ..так как сам работаю через интернет..и работаю честно..но очень часто не заберают товар..и страдают сами отправителиshpila писав:З Новою Поштою є й інша сторона медалі - людина замовляє товар, продавець висилає накладеним платежем, а потім від людини тупо мороз і в кінцевому результаті страждає продавець - платить за доставку товару в обидві сторони. В мене був випадок коли замовили 4 ноута накладеним платежем, а потім просто мороз і я Новій Пошті заплатив - 220 грн, за те, що мої ноути в них покатались. Таких випадків реально 3 із 10. Добре коли обходиться в невеликі суми (до 50 грн) - тоді на це просто закриваються очі, а коли більше то вже починаєш підраховувати збитки. За останній рік я так Новій Пошті заплатив десь так 500 грн і ті кошти вже мені точно не повернуться.
Якщо я висилаю накладеним платежем для прикладу процик чи телефон, відправка якого коштує 16 грн то вимагаю передоплати в сумі 40 грн - аби було бажання забрати.
А щодо шахраїв то їх треба просто відловлювати і відстрілювати, ато не дають нормальним людям працювати
пока тишина..отправил им счет на возрат денег..факт в том что зашевелились,и вышли на связ по эмайл,после долгого мороза..но телефоны отключены все....knaif писав:veter, ну шо там?
Да уже дали,и тех кого кинули также поделились информацией с нами..knaif писав:veter, треба тепер дати їхні контакти і інфу тим кого кинули...
не забувайте що клієнт якби завжди прав. я наприклад якщо вперше працюю з конкретним продавцем то уникаю в 99% випадків якщо продавець не працює по післяоплаті.Speedo писав:shpila писав: мене був випадок коли замовили 4 ноута накладеним платежем, а потім просто мороз і я Новій Пошті заплатив - 220 грн, за те, що мої ноути в них покатались.
ось чому я і стараюся працювати тільки по передоплаті і тільки на карточку! "Накладеним" відсилаю дуже рідко і тільки тоді, коли доставка "потягне" максимум 50 грн.
+1 .я тепер тожеRULES писав: уникаю в 99% випадків якщо продавець не працює по післяоплаті.
так, але див п.про клієнт зажди правий. мені наприклад не так в тих 40 грн розходиться як в те що треба кудись іти, десь ті 40 грн проплачуватиshpila писав:RULES, Воно кагбе і так правильно, але ж продавець теж має якось себе захистити від таких маневрів. Тому я беру передоплату в сумі 40 грн бо:
1) Це не та сума на яку кидають;
2) В клієнта відразу з'являється бажання забрати товар;
3) Цілком прийнятна передоплата при вартості товару 500-1000 грн.
cdrom писав: Де гарантія того, що прізвища правильні і що це саме ці люди?
тобто?Rosko писав:ugine31, то не ти відправляв
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість