через жадністьkillawatt писав: через певні обставини

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і шо, у мене праворуч поло сі влізе?killawatt писав:Thug, красавєц (сам їздиш притулившись до центру)
ноу проблємkillawatt писав: шукай си іншу, машина покищо лишається в сімї через певні обставини
я нарешті поняв чо я до центру тулюсь, якраз ото мені на язику вертілось сьоня, щоб тобі відповісти)))) також люблю шукати дзюрку для обгонуThug писав: Ліворуч тулився в надії побачити дзюрку, щоб туди шастьнути, а потім надію втратив
killawatt писав: і шо, у мене праворуч поло сі влізе?
Ну то topper і далі буде тобі її нищити втіхаря, поки не продашkillawatt писав: ну що за народ![]()
я не жадний, просто зараз не найкращий час для мене продавати, тому й кажу, через певні обставини - а не замала ціна[/spoiler]
Я завжди так їжджу, синкуkillawatt писав: а в твому відосі користі від обгону було б 0.0000%
пхахахаThug писав:Я завжди так їжджу, синкуkillawatt писав: а в твому відосі користі від обгону було б 0.0000%![]()
мене сам процес обгону і випередження пре
головне не перестаратись, бо чувак з крилом помнятим не виходить вже на зв"язокThug писав: Ну то topper і далі буде тобі її нищити втіхаря, поки не продаш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей