Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну їдеш до повороту і перед ним відгальмовуєшся. чи ти за 200 метрів гальмувати починаєш?Sally писав: як можна повернути на швидкості біля 80?
тоді без питаньandrew писав: ugine31 я говорю про конкретне місце..
з 80 до 20 за 2 секунди чи шо? не трусиugine31 писав: ну їдеш до повороту і перед ним відгальмовуєшся.
шось тобі не канаєkillawatt писав:ви не повірите, але мене притерли третій раз за місяць...
та я в курсахugine31 писав:шось тобі не канаєkillawatt писав:ви не повірите, але мене притерли третій раз за місяць...
а ти жосткійpikach00 писав:killawatt, соррі чувак, але в даному випадку ти отримав заслужено, нєфіг на перехрестях і таких поворотах паркуватись. Ізза таких умних там троліку важко пройти поворот.
ага, самі нєбось так паркуєтесь, як нема де стати... і ненада ляля, будьмо чеснимиpikach00 писав:killawatt, соррі чувак, але в даному випадку ти отримав заслужено, нєфіг на перехрестях і таких поворотах паркуватись. Ізза таких умних там троліку важко пройти поворот.
корейці не пошкодували фарбиVexler писав:killawatt, Авео хоче каско![]()
а якщо серйозно, то твоє Авео має товстий шар фарби, що ти вже 2 рази так відмив , що мало що видно :)
Мені пофігу, але задовбало таке паркування саме на шептицьких, особливо от тут - https://www.google.com/maps/preview#!q= ... 0069&fid=5killawatt писав: ну але найди де зранку парканутись біля ТДБ на Шептицьких...
Петро писав: то не мене одного коцнули
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей