я питав вроді але ігнор повнийSvjat_B писав: Не знаю, може хтось піднімав на форумі подібне питання, я тільки зареєструвався.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я питав вроді але ігнор повнийSvjat_B писав: Не знаю, може хтось піднімав на форумі подібне питання, я тільки зареєструвався.
Читаємо по складам?Myself писав:
За все про все, включаючи всі можливі прискорення, форсажі і т.п. - 1200 грн
BOXER писав: дірєхтару зрештою. питаю конкретно чи ви сиділи каву пили, а рішала все сам робив? бо шось дешево вийшло
Як в великі ворота заходити - одразу справа сидить??Sally писав: там є один такий противний експерт, він такий високий,
Мені зняти та поставити на облік, правда було це в серпні місяці - якраз ажиотаж був - зайняло 2 дні (день зняття, день - постановка). Без рішал - 1400 грн разом з довідкой-рахунком (650 грн).hrdrive писав: в мене так само вийшло 1200 через знайомого рішалу який все побігав і зробив. якшо машина не знята з обліку то це ше + 700 грн. і ще потрібно довідку рахунок + 800 грн.
нє, він ходить по вулиці і фотографує ті всі дані на машині. сидів зліва коли сидів в буді.mikenat писав: Як в великі ворота заходити - одразу справа сидить??
А чо в ПП? Можна і тут. Як заходиш в МРЕВ, одразу зліва Рік-Авто. Ще по 650 були і в будці прямо у залі реєстрації. А ось на вході в зал реєстрації були по 750.Rosko писав: mikenat, ну во, а де така дешева довідка? можна в ПП
Майор в окулярах?Sally писав: він ходить по вулиці і фотографує ті всі дані на машині. сидів зліва коли сидів в буді.
ну це характеристика для всіх без виключення працівників ДАІSally писав: і наглий
Сьогодні теж мені пробував розказати щоб дав йому шмату щоб номер рами зфотати, якісь статті пробував цитувати тіпа "власник повинен надати авто в належному вигляді" :) дав йому серветку одноразову, сказав що на мою думку авто достатньо чисте, особливо враховуючи погодні умови.Sally писав:mikenat, хз майор він чи нє, він найвищий по росту, найдовший я би сказала і наглий
Мені питалися розповідати що мої вимоги (згідно постанов КМ) неправильні, тому що вони вигідні мені. На що я з "видом придурковатим" запитав - а що, все повинно бути вигідно вам? А я думав що іменно мені повинно бути вигідно. А не працівникам МРЕВ.puzzo писав: Сьогодні теж мені пробував розказати щоб дав йому шмату щоб номер рами зфотати, якісь статті пробував
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей