яка швидкість була після перехрестя Стрийська-Сахарова?ugine31 писав: маю какшкореєстратор тепер мож поміняю з часом.шкода трошки налякала) на рахунок продовження-задовбали ті олені в лівій смузі. і само не їде, і іншим не дає їхати.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
яка швидкість була після перехрестя Стрийська-Сахарова?ugine31 писав: маю какшкореєстратор тепер мож поміняю з часом.шкода трошки налякала) на рахунок продовження-задовбали ті олені в лівій смузі. і само не їде, і іншим не дає їхати.
Та був, поняв, що там без порше нічого робитиkillawatt писав:та вам на нюрбургринг нада гонщєги![]()
Валить, канєшна. Але 911 чотчє валятьkillawatt писав:Thug, та як, турбоінсігнія не вилить?? нєвєрю!!!![]()
![]()
![]()
Тобі шо, помазано у лівій смузі? То на початку тулив поміж смуг, то потім в лівій їдеш при абсолютно вільній правійkillawatt писав: ви ще скажіть, що я тут провтикав![]()
а нічьо, шо мені через 200м повертати наліво, а? чи тре вальнути в праву, а потім проситись через два ряда в крайню ліву??Thug писав: Тобі шо, помазано у лівій смузі? То на початку тулив поміж смуг, то потім в лівій їдеш при абсолютно вільній правій
А нічьо, що 200 метрів - це ппц як далеко і можна ще кілька разів перелаштуватися за той час?killawatt писав:а нічьо, шо мені через 200м повертати наліво, а? чи тре вальнути в праву, а потім проситись через два ряда в крайню ліву??Thug писав: Тобі шо, помазано у лівій смузі? То на початку тулив поміж смуг, то потім в лівій їдеш при абсолютно вільній правій
знал би прікуп, жил би в сочі (с) а нічьо шо там попереду могло і не бути вільно?Thug писав: А нічьо, що 200 метрів - це ппц як далеко і можна ще кілька разів перелаштуватися за той час?
Зате в лівій не тошнюkillawatt писав: в мене хронічне?) на себе глянь, без під*оба і дня не проживеш![]()
бо чел переходив, водятел вирулював...killawatt писав: я скільки не дивився, не поняв чо він встав
тхуґ там був(ав) і показав шо він тошнот і нє мєста йому там от і самовиражається в населеному пунктіkillawatt писав: понакупляли си інсігній, других тошнотами обзивають, та вам на нюрбургринг нада гонщєги
а шо - балтатса по полосах як ...уй в ополонці?Thug писав: А нічьо, що 200 метрів - це ппц як далеко і можна ще кілька разів перелаштуватися за той час?
на котрій секунді ти то зобачив і тицьни куда дивитисьtopper писав:
бо чел переходив, водятел вирулював...
дякую) дуже любить високі оберти.killawatt писав: ugine31, непогано МК пре по місту
но регік УГ... міняй терміново, як вже радили, у босяри чи тараса!
кармашек канешн круто так використовувати, але одинарна суцільна на 0.15 не просто так
під'їжджаючи до перехрестя десь 80. потім прискорився десь до 100, напевне.topper писав: яка швидкість була після перехрестя Стрийська-Сахарова?
отожugine31 писав: потім прискорився десь до 100, напевне.
ну та або тошнити разом з ними, або прискоритись... то ж не то шо я їхав-їхав і вирішив почудити...topper писав:killawatt, на 7 сек.
отожugine31 писав: потім прискорився десь до 100, напевне.висновки робіть самі
Жуть якаtopper писав: отожвисновки робіть самі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей