Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Деяким людям нічого втрачати.asteroid писав:pikach00, тюрма
так вони вже пропонуютьcdrom писав: робили знижки при здачі старих авто на утилізацію
Але тицьніть мені пальцем в того, хто пересяде на наш автопром?"Ми підемо тим же шляхом, яким пішли Америка й Росія - будемо субсидіювати. Найближчим часом будуть підготовлені відповідні документи. Якщо людина здає старий автомобіль, вона отримує довідку, і може викупити дешевше автомобіль вітчизняного виробництва. Це близько 12 тисяч гривень в середньому, приблизно сьома частина вартості нового автомобіля", - зазначив Юрій Бойко.
вони пропонують тільки на авто вітчизняного виробництва, а це різні речі. Вітчизняні ніякі по якості і екології, ще й корумповані з відкатними схемами.IceQueen писав: так вони вже пропонують
cdrom писав: вони пропонують тільки на авто вітчизняного виробництва
я то і мала на увазі.IceQueen писав: тицьніть мені пальцем в того, хто пересяде на наш автопром?
а ми до цивілізованих країн ще не дорослиMorozov писав: У цивілізованих країнах держава доплачує коли здаєш старе авто і тим самим отримуєш знижку на нове
А доростем ?IceQueen писав: а ми до цивілізованих країн ще не доросли
я оптиміст по натурі, але не в цьому випадкуMorozov писав: А доростем ?
то нашо тобі інсігнія ?pikach00 писав: Але нашо? Мені з дому до роботи 20хв пішочком не спішучи
та частина їздить на опелях з ними все ясноMorozov писав: Адже є частина людей яка підтримує такі ідеї !
правильно хто більше їздить більше платить . а екологію хай міряють газоаналізаторами і тд щоб прибрати екологічно небезпечні машиниvovka писав: як ті акцизи в ціні бензину).
Так ми ж платим не акциз !!! а якраз екологічний збір і "на дороги" !andriy320e30 писав: а екологію хай міряють газоаналізаторами
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей