p.s. хоча я б радив AVS Video Editor або Sony Vegas

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
помахали трохи руками, чи то вітер машину хитнув? :)Taras:) писав: обережно, воно небезпечне....
романтичніше з синяками пропозицію робити.alexandro писав:Тарас ! треба було йому наваляти
Vusiko писав: з синяками
машину, певно, щойно купив. от й спішить.азав хлоп, що спішить бо їде своїй бабі пропозицію робити...
Ехал, никого не трогал, скорость 60-62км/ч. Из третьего ряда не убедившись в безопасности манёвра вылетела женщина, в следствии чего произошло ДТП. Удивила фраза "У тебя была помеха справа!". После чего начались угрозы в мой адрес и т.п:)
Т.к. многим интересны автомобили:
Виновница: Kia Sportage
Моя: Lada 2114
Пострадавший со встречки: Nissan qashqai +2.
В мене схожа ситуація була в 2009 році, обганяв декілька машин, і на зустрічну вискочила маршрутка, відгальмувався на обочині (і то при чому швидкість в р-н 130 км/год), чесно хз як тоді я так зреагував, але думаю тупо повезло бо тоді принаймі в моїй машині було б 3-ри жмура з мною то точно (дружина якраз тоді вагітна була) ((((( + мабуть маршрутка була битком набита, а сталося це по дорозі від Кам'янки до Львова, якраз відрізок дороги та що біля колії, там здається електричка ходить.killawatt писав:
повезло
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей