4.7. Пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності - на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
4.7. Пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності - на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.
Підтримую. Тих хто гуляє по дорозі як корова по пасовиську маю звичку шугати і переважно обкладати матом через вікно (утримаюсь при наявності певної категорії пасажирів в машині та "вагітних дітей" коло машини)Vova_P писав:Не погоджуюсь, там є перехід ліворуч на світлофорі - за 15 метрів, або перехід праворуч від того виїзду за 10 метрів, тьотям б корона не впала, якщо б вони по переходу переходили дорогу, а не де попало.Thug писав: а в останньому кіні - ти виродок
нема за що, саму дістають розумники "куда хочу- туда пхну"! Чоловік їх називає дармоходамиkillawatt писав: дяк за підтримку
у разі відсутності!!!! так якщо вони є за кілька метрів з різних сторін, то в чому проблема? з таким успіхом повсюди такі лінії і самі переходи втрачають суть існування!!!Thug писав: у разі їх відсутності - на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч
сиш, не умнічайThug писав:Іди повністю правила читай, а не тільки те, що стосується водіїв![]()
![]()
А що, десь вказано, що при цьому (у разі їх відсутності) вони мають пріоритетThug писав:Іди повністю правила читай, а не тільки те, що стосується водіїв![]()
![]()
AndrewK писав: "вагітних дітей" коло машини
Thug писав: Я вудочку закинув - Кіллават повівся
мені мій добрий старий інструктор наголошував: як не на переході- дави сміло!AndrewK писав: А що, десь вказано, що при цьому (у разі їх відсутності) вони мають пріоритет
не гальмуйAndrewK писав:А що, десь вказано, що при цьому (у разі їх відсутності) вони мають пріоритет?
IceQueen писав: як не на переході- дави сміло!
От тут ти правий. Це ж ще обов'язково з'явиться 10 свідків, котрі скажуть, що водій летів на стопісєт і шо пєшика відкинуло машиною з переходу, котрий за 300 метрів від місця ДТПkillawatt писав:IceQueen писав: як не на переході- дави сміло!
ага, а потім розплачуйся за його лікування або сиди в клітці
та нє, не конче. Знову тебе перевіряю, а ти, вродє, апять ведешсяkillawatt писав: Thug, а шо так хочеться чі шо?
Це точно. Як є натхнення - ліпше вийти і дати підсрачникаkillawatt писав:ага, а потім розплачуйся за його лікування або сиди в клітці
Thug писав: От тут ти правий. Це ж ще обов'язково з'явиться 10 свідків, котрі скажуть, що водій летів на стопісєт і шо пєшика відкинуло машиною з переходу, котрий за 300 метрів від місця ДТП
вооот, купа таких потім доходящих - спочатку, та нє всьо норм, без претензій (і добре якщо напишуть писульку на місці), а потім си надумають зрубати баблішка і гоу в ДАІ писати заявуIceQueen писав: Коли дойшло в мене була істерика, повернувшись на те місце,
я ні слова не сказала, до мене взагалі не дійшло що сталосяkillawatt писав: спочатку, та нє всьо норм, без претензій
та я не конкретно про тебе)) просто є прецеденти з роліків в інтернеті, де автори показували як збивали людішок, а ті тусували по своїм ділам, мол нічо не сталось, нічо не болить, а потім автор сивів при виклику в ДАІ і подальшої компенсації за залишення місця ДТП, шкода здоровю і т.д.IceQueen писав: я ні слова не сказала, до мене взагалі не дійшло що сталося
я навіть не мала наміру щось вимагати (пізно була, сама розуміла) просто хотіла поговорити. Справа в тому, що по обидві сторони зупинилися машини, народу море було на переході, а тут то чудо вилітає з-за маршруткиkillawatt писав: потім автор сивів при виклику в ДАІ і подальшої компенсації за залишення місця ДТП, шкода здоровю і т.д.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей